Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom buta kérdés, de. Hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom buta kérdés, de. Hogyan kell, , jól ölelni"?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki szokott ölelést kérni. Mindig azt mondja, nekem, hogy nem tudok jól ölelni, mert merev vagyok. Viszont én úgy vettem észre, hogy más is teljesen ugyanígy csinálta vele és neki nem szólt.

Most hajtsam rá a fejem vagy mi? Hogyan lehet jól ölelni? Baráti ölelésnek, szerintem megfelel...

2016. máj. 23. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Engedd el magad miközben megöleled..én sem szeretem túlzottan ha valaki olyan mereven ölel meg..olyan mintha csak muszájból ölelne :/ viszont aki úgy tényleg szeretetből (baráti) ölel meg az már nem annyira merev ☺☺ szóval csak lazán 😉
2016. máj. 23. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
ha megolelsz egy lanyt nem lathatja vagy erezheti rajtad hogy feszult vagy amikor megoleled lazulj el es kesz :)
2016. máj. 23. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
közbe fogd a segét:'D
2016. máj. 23. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:

(gondolom fiú vagy..? ha nem akkor számodra ez lényegtelen)

Én, nekem vannak olyan lány ismerőseim akik meg szoktak ölelni búcsúzáskor, annak ellenére hogy nem is beszélgetünk meg nem is vagyunk jóban meg semmi :D, csak szimpla ismerősök vagyunk, na és ilyenkor szokott nálam az lenni, hogy egyszerűen nem merem rendesen megölelni mert 1: a mellei és 2: furcsán hozná ki magát ha én ott elkezdeném olyan erősen meg tartósan megölelni, mert -> miért tenném? (nem beszélve a tudom gyenge esélyről hogy rosszul veheti le a dolgot pl.: azt hiszi tetszik nekem vagy megharagszik mert azt hiszi, hogy a melleihez akarok csak dörgölőzni)

nem tartom kizártnak, hogy te is valami hasonló miatt nem öleled őt úgy ahogyan szeretné :/

viszont ha esetleg magadra ismertél ebben amit leírtam és továbbra sem tudsz úgy ölelni ahogy akarja akkor esetleg mutasd meg neki azt amit ide írtam :D és biztosan jobban fog látni

UI: ha megtörténne az utolsó lehetőség amit leírtam akkor kérlek meséld már el hogy mit történt :'D biztosan vicces lenne ^^

F/17

2016. máj. 23. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!