Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok így ránézésre mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok így ránézésre mit gondolnátok egy ilyen fiúról?

Figyelt kérdés

187 cm, 83 kg. Kicsit világosabb, mindenhol rövidre nyírt haj, zöldesbarna szem. Fejforma ez alapján elliptikus: [link] . Karikás szem, változó mennyire lila árnyalattal ( [link] pl. ez egy rosszabb napon) . A lábamat legtöbbször borotválom nyáron, de minimum levágom géppel rövidre a szőrt. Főleg fekete pólókban, sötétebb rövidnadrággal. A cipőm mindig patyolat tiszta, ha nem lenne kicsit megtörve az orra a járástól én is azt hinném új. Fogaim nagyjából helyesen állnak, egy kicsit a szemfogaim tűnnek ki a többi közül. Színre van egy kis sárga árnyalata, de azt mondta a fogorvos ez már a genetikai szín valószínűleg, nem elszíneződés. Pattanás nem sok van az arcomon, inkább kis görcsöcskék, meg az orromon miteszerek.

16/f

2016. máj. 22. 16:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem vagy az esetem.
2016. máj. 22. 16:19
 2/12 anonim ***** válasza:
psicho
2016. máj. 22. 16:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Öm..ha sport miatt borotválod a lábad akkor oké, de ha csak úgy..figyelj, a te dolgod, nem szólnálak meg érte, de innentől nem igazán tudnék fiúként nézni rád :D 16/L
2016. máj. 22. 17:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem bejonne16
2016. máj. 22. 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Úgy képzeltelek el,mint Channing Tatum,de biztosan nem így nézel ki :D

Leírás alapján nem rossz. Ránézésre pedig jó magas lennél.:D

2016. máj. 22. 17:25
 6/12 A kérdező kommentje:

3. : igen amiatt, csak direkt nem írtam bele

5. : hát nem éppen :D

2016. máj. 22. 17:28
 7/12 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, akkor mindegy.:D szabad tudni,mit sportolsz?
2016. máj. 22. 17:29
 8/12 A kérdező kommentje:
országútizom 🚲
2016. máj. 22. 17:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Tiszta izom tejet iszom 😄 En is országutizom 🚴🏻
2016. máj. 22. 22:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Kicsit pszichopata benyomását keltenéd bennem. Ez a mániákus cipőtisztítás és a karikás szemek meg a rövid haj együtt elég érdekesen néznek ki. De ettől függetlenül lehetsz jó arc is :)
2016. jún. 3. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!