Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek bejon egy ilyen srac?
Figyelt kérdés
14 eves, barna szemu, barna haju, sportos testalkatu vagyok. 174 centi kb, 66 kg. Mindenfajta zenet szeretek, filmekbol pedig inkabb vigjatek/akcio/horror.. Tobb sportot is uzok, hobbim a deszkazas, van amikor magamnak keszitek deszkalapokat, szeretek fabol cuccokat kesziteni..:) Jo a humorerzekem, kisse erzekeny vagyok, par dolgon hamar fel tudom kapni a vizet. Igazabol ennyi ami fontos...2016. máj. 17. 22:33
1/10 anonim válasza:
Ha a jó dolgokat írod le csak akkor mindenkinek be fogsz jönni
2/10 anonim válasza:
Nem mivel kicsi vagy hozzám,képest.(:
3/10 anonim válasza:
Nem unjátok még az ilyen kérdéseket?
4/10 anonim válasza:
Fiu vagyok de azert egy deszka lapot csinalhatnal nekem hamar eltort a darkstar lapom:DDD
5/10 anonim válasza:
Nem vagy rossz, nálam még plusz, hogy "barkácsolsz":)
6/10 anonim válasza:
Nem tunsz tul taszitonak :)
Erdekes szemelyiseg lehetsz, a leirasban peldaul olyan tulajdonsagokat is felfedeztem, amikrol nem is gondoltam, hogy tetszenek, raadasul kicsit hasonlitunk is:D
7/10 anonim válasza:
Hozzám bejöhet, de repül az ablakon
8/10 anonim válasza:
Ha most azt várod hogy a lány írjon rád akkor semmi értelme az egésznek neked kell megtalálnod ;)
9/10 A kérdező kommentje:
Van baratnom, nem varom, hogy barki ide irjon, sose voltam hive az internetes ismerkedesnek..:) Gondoltam kiirom mert bevallom erdekelt a dolog, hogy masok mit gondolnak rolam.
2016. máj. 18. 15:09
10/10 anonim válasza:
Mintha magamat olvastam volna sak en nem deszkazom :)) 13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!