Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen fiuk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen fiuk jönnek be? Mindenki saját ízlése szerint! (gondolok külsőre is meg belsőre is) Sokan írjatok!

Figyelt kérdés

2016. máj. 17. 21:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Külsőre nem szeretem a barna haj-barna szem kombót, inkább a kék, vagy zöld szem, világos barna vagy szőke haj, de a sötétvörös a gyengém.

A széles vállakat imádom. Az izom nem fontos szerintem, de nem baj ha van. A pluszkilók nem mondanám hogy tetszenek..:D

Nagyon fontos hogy okos legyen, hogy megérthessük egymást. Szeretem ha lenyűgöz valaki, mindig tanulok tőle valamit.

A megbízhatóság nálam mindennek az alapja. Tartsa be a szabalyokat. Tisztelje az embereket, ne csak engem. Ne legyen képmutató, kétszínű. Tudja hol vannak a határok, és tartsa is őket tiszteletben. Nem szeretem a bajkeverőket.

Legyen önbizalma, és tartsa magát az elveihez. Legyen kötelességtudata.

De a legfontosabb: legyen REÁLIS szemléletű.

Legyen társasági, de kapható lehessen punnyadásra (ne legyen besózva a segge állandóan).

Aki cigizik vagy sokat iszik, arra rá sem nézek.

Természetesen legyen igényes.

A mély, vagy különleges hang a gyengém. Arra beizgulok :D

Ilyen a tökéletes fiú/férfi. De ilyen nem létezik természetesen. Nem is kell, ha valakit szeretek, a hátulütőjével szeretem (kivéve ha cigizik, na akkor semmiképpen, azt nem tudom elviselni). Egyébként meg nem csak ilyen embert tudnék szeretni.

2016. máj. 17. 23:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Külső: magasabb legyen , figyeljen oda magára ne legyen hosszabb haja mint nekem. Legyen stílusa. Kékes szem és szőkés haj. Kicsit izmos de nem kell magic mike testű. Legyen férfias ne...melegnek kinéző lény

Belső: fontos hogy legyen legalább egy közös hobbink. Értse a humort és legyen kedves , figyelmes .

2016. máj. 18. 00:33
 13/15 anonim válasza:

Nekem a haj-szemszin teljesen mindegy. Viszont imadom mikor egy fiunak szep szemei es olyan dus haja van :D izmos(nem izomagy) ápolt,magas (170 folott). Nalam a stilus ami fontosabb. Ne ilyen "egyedi" pawa legyen aki beszaros gatyaba es v kivagasu polokba jar. Nekem legjobban az tetszik mikor deszkas (en is az vagyok :D)

Belso: figyelmes legyen, humoros,aranyos, turelmes. Torodjon velem es szakitson idot. Nem varom el h 0-24be velem legyen az sem zavar ha elmegy a barataival. Ne legyen tul feltekeny(tehat ha beszelgetek egy fiu baratommal ne akadjon ki). Bunko,bekepzelt se legyen. Ja es hisztis se. Sokszor a fiuk hisztisebbek mint a lanyok.... Azt hiszem ennyi :D

2016. máj. 18. 14:35
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyenek mivel a fiúk idióták.
2016. máj. 19. 13:40
 15/15 Undead2001 válasza:

Nagyon magasak *-*

Barna haj

A zöld szemekért megőrülök

Punk vagy hasonló stílusú

Vicces, kedves, romantika kizárva,vadulós,rocker,nagyjából ennyi :)

2016. máj. 19. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!