Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen fiuk jönnek be? Mindenki saját ízlése szerint! (gondolok külsőre is meg belsőre is) Sokan írjatok!
Külsőre nem szeretem a barna haj-barna szem kombót, inkább a kék, vagy zöld szem, világos barna vagy szőke haj, de a sötétvörös a gyengém.
A széles vállakat imádom. Az izom nem fontos szerintem, de nem baj ha van. A pluszkilók nem mondanám hogy tetszenek..:D
Nagyon fontos hogy okos legyen, hogy megérthessük egymást. Szeretem ha lenyűgöz valaki, mindig tanulok tőle valamit.
A megbízhatóság nálam mindennek az alapja. Tartsa be a szabalyokat. Tisztelje az embereket, ne csak engem. Ne legyen képmutató, kétszínű. Tudja hol vannak a határok, és tartsa is őket tiszteletben. Nem szeretem a bajkeverőket.
Legyen önbizalma, és tartsa magát az elveihez. Legyen kötelességtudata.
De a legfontosabb: legyen REÁLIS szemléletű.
Legyen társasági, de kapható lehessen punnyadásra (ne legyen besózva a segge állandóan).
Aki cigizik vagy sokat iszik, arra rá sem nézek.
Természetesen legyen igényes.
A mély, vagy különleges hang a gyengém. Arra beizgulok :D
Ilyen a tökéletes fiú/férfi. De ilyen nem létezik természetesen. Nem is kell, ha valakit szeretek, a hátulütőjével szeretem (kivéve ha cigizik, na akkor semmiképpen, azt nem tudom elviselni). Egyébként meg nem csak ilyen embert tudnék szeretni.
Külső: magasabb legyen , figyeljen oda magára ne legyen hosszabb haja mint nekem. Legyen stílusa. Kékes szem és szőkés haj. Kicsit izmos de nem kell magic mike testű. Legyen férfias ne...melegnek kinéző lény
Belső: fontos hogy legyen legalább egy közös hobbink. Értse a humort és legyen kedves , figyelmes .
Nekem a haj-szemszin teljesen mindegy. Viszont imadom mikor egy fiunak szep szemei es olyan dus haja van :D izmos(nem izomagy) ápolt,magas (170 folott). Nalam a stilus ami fontosabb. Ne ilyen "egyedi" pawa legyen aki beszaros gatyaba es v kivagasu polokba jar. Nekem legjobban az tetszik mikor deszkas (en is az vagyok :D)
Belso: figyelmes legyen, humoros,aranyos, turelmes. Torodjon velem es szakitson idot. Nem varom el h 0-24be velem legyen az sem zavar ha elmegy a barataival. Ne legyen tul feltekeny(tehat ha beszelgetek egy fiu baratommal ne akadjon ki). Bunko,bekepzelt se legyen. Ja es hisztis se. Sokszor a fiuk hisztisebbek mint a lanyok.... Azt hiszem ennyi :D
Nagyon magasak *-*
Barna haj
A zöld szemekért megőrülök
Punk vagy hasonló stílusú
Vicces, kedves, romantika kizárva,vadulós,rocker,nagyjából ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!