Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerek egy srácot, szerintete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerek egy srácot, szerintetek lehet ebből valami? (többi lent)

Figyelt kérdés

nos hát egy gimibe járunk már 9. óta de csak idén derült fény a létezésére, idén ugyanabból a két tárgyból faktolunk, szóval van jónéhány közös óránk, sőt ugyanazt az egyetemet néztük ki. a fiú izmos okos vicces, de visszahúzódó és nem is valami jóképű (a barátnőim szerint, szerintem cuki). a lényeg hogy eleinte alig beszéltünk de egy ideje (kb 2 hónapja) csakúgy összenézünk órán és elnevetjük magunkat, olyan átvitt értelmű mondatokat használunk, amiket a többiek nem értenek. de igazából fogalmam sincs hányadán állunk.

probléma lehet az is hogy hát hogy is mondjam szépen, a testalkatom kissé gömbölyded és nem tudom zavarja e, de én ettől egy kicsit tartok.

hogyan derítsem ki hogy mit gondol rólam? abban szinte biztos vagyok, hogy a személyemmel nincs baja csak hát a külsőségek sem elhanyagolhatóak sajnos :c

szóval légyszi segítsetek, de ha lehet kíméljetek meg a "hát fogyjál le és minden jó lesz" típusú kommentektől :)

előre is köszi

2016. máj. 15. 23:40
 1/1 anonim válasza:

Szerintem nem lesz baja azzal,hogy picit gömbölyded vagy.

Ha szeret úgy fogad el,persze ismerjük mai világot....

Én akikkel így voltam azokat se zavarta hogy most nem vagyok nádszál vékony. ;)

2016. máj. 16. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!