Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne ez? (Lent)
Az alaphelyzet kicsit bonyolult, valamelyik nap már tettem fel ezzel kapcsolatba egy kérdést. Nem szeretném ugyanazt a sztorit leírni, ezért belinkelem azt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..
Szóval a jelenlegi kérdésem ez lenne: a barátnőm az én kérésemre beavatta a dologba a barátját. Aki azt javasolta, hogy hozzunk létre messengeren egy csoportot négyünknek ahol van lehetőségem beszélni vele, és mégse csak úgy a semmiből kell ráírnom. Én nem tudom, ez jó ötlet e. Állítólag a srác egy őrült, sose fogy ki a szóból, úgyhogy témából talán nem lenne hiány. Kicsit félek, nem tudom mennyire jó ötlet ez. Véleményeket, tanácsokat várok értelmes emberektől! Köszönöm előre is :)
#3: köszönöm a válaszod, tényleg hasznos. A lolt csak azért írtam bele, hogy onnan ismerik egymást. De a barátnőm és a barátja az osztálytársaim mindketten.
Én sem értem, ezért tettem fel azt az előző kérdést. De igazad lehet, hogy csak vágyok valakire. Mindenesetre szeretném megismerni.
Szia!
Kepzeld anno 15 evesen enis jatszottam egy jatekot a baratnommel, ami online volt. Es "talalkoztunk " a jatekon belul 2 sraccal, mivel en utaltam az egyiket, de a baratnomnek bejott, ezert gondoltam osszehozom oket, az nap este csak ketten maradtunk fent es beszelgettunk, annyit beszelgettunk a multunkrol es a erzesinkrol, hogy mindketten megtetszettunk egymasnak. O is nagyon orult volt, es sokat beszelt, persze en is, ugyanolyanok voltunk, osszejottunk a neten, en sokaig huztam az ismerkedest mielott talalkoztam vele, es meggyozodtem rola, hogy nem csak az kell neki, igazi szemely-e, szinte mar termeszetes volt, hogy szerettuk egymast talalkozas nelkul, amikor lejott akkor minden zokkenomentesen ment, mintha 1000 eve ismertem volna, imadtam ot, es o volt az egyik legjobb ember az eletemben. Egybekent koztunk 130 km volt, de valamikor o jott le, valamikor en mentem el hozza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!