Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen esetben?
A barátnőm a volt pasijával eljár sétálgatni, beszélni. Egy évig voltak együtt. Elvileg már vége, nincs köztük semmi. Viszont legjobb barátok lettek. Elvileg azért lett vége a kapcsolatuknak, mert a srác a párkapcsolatban néha bunkó volt. De akkor nem értem, hogy miért volt vele együtt egy évig, és miért találkozik vele állandóan.
Elvileg azért tartják a kapcsolatot, mert vele mindent megoszthat, őszinte és lehet vele hülyülni. Velem is lehet...
Ha azt kérdezem, hogy milyen gyakran találkoznak, akkor azt mondja, hogy nem tartozik rám.
Nekem ebből elegem van, itt hagyom a francba szerintem.
Vélemény?
Mond meg neki, hogy ha nem "szakít" a "pasijával" akkor Te szakítasz vele.
Ha szeret téged elhadja a másikat.
Elég érdekes amit te itt le írsz, de a csaj is természetesen.
A csaj szemszögéből azt szűröm ki hogy veled nem lehet semmit se meg beszélni, nem bízik benned.
Lehet hogy féltékennyé akar tenni, én a helyedbe dobnám a csajt, mivel inkább egy "idegennel" ebszéli meg a dolgokat, és nem veled. Bocs haver ez ilyen.
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..
ez is te vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!