Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mi a véleményetek arról, ha egy lánynak nincs nagy melle?
Ezt már beírtam egyszer, csak bemásolom:
Nekem pl. a kis cicik jönnek be, esetleg a közepes. A nagy semmiképp. Az összkép a lényeg. Vékony nőket szeretem, oda meg nem illik a nagy mell. Egy ismerősömnek lett szilikon, neki jól megcsinálták, nem is kért nagyokat. Fogásra is jó volt (megengedte, vagyunk annyira jóban) de azóta még fogyott is kicsit, mániája a testsúly, de nem edzéssel, csak fogyózással. Hát azóta már nem illik annyira hozzá.
Inkább maradt volna eredeti, kicsi. Csak a munkája miatt (diszkókban táncol, néha topless) kellett.
Ok, megnézem, de nem ilyen pár kell nekem. Nagyon sokan a kis ciciket szeretik, nagyon sok embernek meg nem is számít a mellméret. A nagyon felszínes emberek mennek a mell látványára. Ne engedj ennek az érzésnek. Aki igazán akar, az szeretni fogja a "kicsiket" vagy nem is az lesz a fontos, akkor meg azért fogja szeretni. Egy rendes férfinél már az izgató, ha a (bármekkora) mell bimbóit izgatja nyelvvel, ujjal és látja, hogy erre izgulsz. Inkább erre hajts rá. Mert sok nőnek érzéketlen. Vagyis azt hiszi, mert nem használta. Maszi közben/előtt izgatni a bimbiket kell, mert megtanulja az agy, hogy az jó. És utána már a férfitól is élvezni fogod, erogénzónává válik. És innentől kezdve csak az számít, hogy viseled őket. A legkisebb melleket is lehet úgy viselni, mint a világ legjobb melleit. És a szexnél amikor a férfi hozzá ér és látja, mit vált ki belőled, az őt is izgalommal tölti el. Ennyi a titok.
Ha nem hiszel nekem, nézz szét a világban. Google a barátod. Keira Knightley színésznő megvan? Vagy Nichole Kidman? Kate Beckinsale? Naomi Watts? Stb? Mind kis mellű, mégis szexistennők. Imádják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!