Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan biztassak egy félénk fiút úgy, hogy ne legyek nyomulós?
Nagyon lassan indult közöttünk a beszélgetés, a kontakt. A legjobb haverja azt mondta, idő kell a sráchoz, de bejövök neki.
Voltam párszor velük, meg a haverjaival erre-arra, iszonyú jóban lettünk. Nagyon sokat szoktunk beszélgetni facebookon, kettesben eddig csak egyszer voltunk, de akkor egész nap. Nehéz volt úgy elhívni őt, hogy ne legyen randiszaga, azt mondtam hogy ne értsen félre, sok fiúval barátkozom - ami igaz is. Minden jel arra mutat, hogy tetszem neki, de rettentően félénk ilyen téren, be is vallotta. Pár napja próbáltam finoman puhatolódzni, és azt mondta, van olyan mindig, aki tetszik neki, csak az illető csak barátként tekint rá.
Vagy a legjobb haverja kamuzott, vagy hülye a srác, és nem veszi a jeleimet, vagy pedig én rontottam el azzal, hogy baráti beszélgetésre hívtam...?
Ha találkozunk legközelebb - még nem tudja, hogy aznap ráér-e - mit csináljak azon kívül, hogy mélyen a szemébe nézek, és mosolygok? Nem fogom letámadni és megerőszakolni, sem pedig bevallani, hogy halálosan szerelmes vagyok belé már vagy fél éve. :D
18/L 20/F
Nem tudom, miért hazudtam neki azzal, hogy azt mondtam sok fiúval barátkozom. Ha azt mondtam volna, hogy "veled is csak barátkozni akarok" az lett volna hazugság, de nem ezt mondtam.
Azért vagyok velük, mert sokkal jobban érzem magam a társaságukban, minden sokkal egyszerűbb, mindig állati jókat hülyéskedünk, koncertekre járunk, sok közös élményünk van, hasonló az érdeklődési körünk. Kevés az olyan lány a közelemben, aki elég laza, vagány, szeret minden hülyeségben benne lenni - ha kell, falat mászni - és nem aggódik azon, hogy leázik a sminkje az esőben. :D
Abszolút tudok rá férfiként tekinteni. Egyrészt mindegyikünk más, másrészt nem abban mutatkozik meg valakinek a férfiassága, hogy milyen könnyen tud csajokat felszedni... Sőt, sokkal több férfiasságot, érettséget látok abban, aki szeretné komolyan megismerni a másikat, nem fél kimutatni az érzéseit, tisztelettudó, segítőkész, toleráns, beismeri a hibáit, és meg tudja oldani egyedül a problémáit, ha meg nem, nem fél segítséget kérni. Számomra ez a férfiasság, és ez a srác kimeríti minden pontját.
Vannak emberek, akiknek idő kell. Ez nem azt jelenti, hogy ne lenne férfias, csak nem akarja elhamarkodni a dolgait.
Most is kapott mindenki zöld kezet, köszönöm a válaszokat! :)
#11: Azért hazudtál neki, mert úgy adtad elő,mintha csak barátkozni akarnál vele, pedig NEM! Elrejtetted a valódi szándékod és teljesen mást mondtál helyette...
Megértem,hogy miért vagy sokat fiúkkal, de ez párkapcsolat szempontjából hátrány, mert a fiú leendő konkurencia- és féltékenység forrásként tekinthet rájuk. Nálam pl. kifejezetten hátrány lenne, már-már kizáró ok.
Nagyon jó tulajdonságokat írtál, de teljesen semlegesek. Épp úgy lehetnének jellemzőek egy nőre, mint egy férfira. Ezáltal se nem férfiasak, se nem nőiesek.
Nem bántásból mondom, de aki berezel attól,hogyha egy csaj "úgy" közeledik felé vagy elmondja neki a szándékait egyértelműen, az eszméletlen gáz, a férfiasságtól távol áll.... És még randira is te hívod..Nem érzed cikinek, hogy -állításod szerint- laza, vagány lány létedre egy férfi testbe bújt kislánnyal akarsz lenni? Ez teljesen összeegyeztethetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!