Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van barátnőm de egy csaj rám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnőm de egy csaj rám írt és azt mondta bejövök neki küldött képet is, szóval tudom hogy mi a célja. Más belemenne ilyenbe ill. volt már ilyen hasonló szituja?

Figyelt kérdés
a lényeg az hogy bizonyos dolog még nem jött össze barátnőmmel.... ez a csaj meg baromi tapasztalt és szexi, épelméjű férfi gondolom belemenne a szexbe vele, én is kiváncsi lettem mert ilyenben még nem volt részem... főleg hogy a csaj kezdeményezzen ez ritka.Jöhet vélemény, tanács!

2016. máj. 8. 14:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát...

Én nem vagyok dühös csak olvastam h kettős mércével mérnél.

Na attól már igen.

2016. máj. 8. 17:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Szóval,16f és nem volt ilyen esetem,viszont nem tartalak emiatt szemét nemtudom milyen srácnak,mert ez eszedbe jutott. Persze ha megtennéd az már más lenne... Én a helyedben nem tenném meg a barátnőd miatt,meghát ha elmegy a híred hogy milyen "rendes" gyerek vagy,akkor csajt se fogsz kapni egyhamar...hát amit tehetsz az annyi hogy megmondod a lánynak hogy csajodvan s majd máskor (ha szakítotok,-de ne emiatt szakíts vele-és még a csaj akarja akkor okés).
2016. máj. 11. 23:27
 13/14 A kérdező kommentje:
nem tervezem, a lány tudja amúgy hogy van barátnőm az első dolgom volt amikor felvette velema kapcsolatot hogy ezt elmondtam neki de elég kitartó, azóta küldött már olyan képeket magáról hogy elájulnál...és igen...igaziak hagyjuk inkább hogy derítettem ki de igazi képek.... nehéz mindenképp :(
2016. máj. 12. 12:23
 14/14 anonim válasza:

Egy kérdés: szereted-e a barátnődet?

Valószínű, hogy nem, mert akkor nem lennének kérdéseid. (Ezt nem piszkálás miatt írtam, hanem amiatt kérdezem, hogy tényleg szereted-e.)

Amúgy ez a szex/nemiség/párkapcsolat téma ebben a kultúrkörben (Magyarország) egészen más, mint a Föld bolygó más területein. (Nincs kőbe vésve semmi.)

Figyelj oda az érzelmeidre és ha mindig őszinte vagy/leszel magadhoz, akkor később nem fogsz megbánni semmit, bárhogy is döntesz.

Kérdés lehetne még az is, hogy az a bizonyos "szexi" lány mit szeretne tőled - alkalmi vagy hosszú távú lenne a kapcsolat és ő vajon miért keresett meg téged? Szerelmes beléd vagy mi akar?! Szexpartnert?

Tudja, hogy van barátnőd és még mindig nyomul - ez furcsa, ugyanakkor ha még ezeket nem mondtad el a barátnődnek, már akkor eleve nem voltál vele őszinte.

Lehet, hogy furcsa vagyok, de nekem az őszinteség a legfontosabb, ha a párom flörtölne valakivel, inkább tudni szeretném és szételemezném magamban a helyzetet, de azt nagyon nem bírnám, ha nem lenne őszinte velem.

"épelméjű férfi gondolom belemenne a szexbe vele" Azért ez nem így működik, pláne nem így műx épelméjű férfiaknál! :-)

Mondjuk inkább úgy, hogy van, akinek helyén van az esze és a szíve, mások a nadrágjukban hordják a "figyelmüket" - szerinted melyikük az épelméjű?

Ezeket rakosgasd össze magadban.

És szerintem jó, hogy érdeklődsz, de magadban kell majd rendet raknod - és akkor már nem is lesz szükséged mások véleményére.

Nem utasítom el a nyitott kapcsolatot, de csakis úgy tartom értelmét, ha a felek őszinték egymáshoz. Ez mondjuk szerintem a "nem nyitott kapcsolatnak" is az alapja kellene, hogy legyen.

2016. máj. 21. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!