Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm de egy csaj rám írt és azt mondta bejövök neki küldött képet is, szóval tudom hogy mi a célja. Más belemenne ilyenbe ill. volt már ilyen hasonló szituja?
Hát...
Én nem vagyok dühös csak olvastam h kettős mércével mérnél.
Na attól már igen.
Egy kérdés: szereted-e a barátnődet?
Valószínű, hogy nem, mert akkor nem lennének kérdéseid. (Ezt nem piszkálás miatt írtam, hanem amiatt kérdezem, hogy tényleg szereted-e.)
Amúgy ez a szex/nemiség/párkapcsolat téma ebben a kultúrkörben (Magyarország) egészen más, mint a Föld bolygó más területein. (Nincs kőbe vésve semmi.)
Figyelj oda az érzelmeidre és ha mindig őszinte vagy/leszel magadhoz, akkor később nem fogsz megbánni semmit, bárhogy is döntesz.
Kérdés lehetne még az is, hogy az a bizonyos "szexi" lány mit szeretne tőled - alkalmi vagy hosszú távú lenne a kapcsolat és ő vajon miért keresett meg téged? Szerelmes beléd vagy mi akar?! Szexpartnert?
Tudja, hogy van barátnőd és még mindig nyomul - ez furcsa, ugyanakkor ha még ezeket nem mondtad el a barátnődnek, már akkor eleve nem voltál vele őszinte.
Lehet, hogy furcsa vagyok, de nekem az őszinteség a legfontosabb, ha a párom flörtölne valakivel, inkább tudni szeretném és szételemezném magamban a helyzetet, de azt nagyon nem bírnám, ha nem lenne őszinte velem.
"épelméjű férfi gondolom belemenne a szexbe vele" Azért ez nem így működik, pláne nem így műx épelméjű férfiaknál! :-)
Mondjuk inkább úgy, hogy van, akinek helyén van az esze és a szíve, mások a nadrágjukban hordják a "figyelmüket" - szerinted melyikük az épelméjű?
Ezeket rakosgasd össze magadban.
És szerintem jó, hogy érdeklődsz, de magadban kell majd rendet raknod - és akkor már nem is lesz szükséged mások véleményére.
Nem utasítom el a nyitott kapcsolatot, de csakis úgy tartom értelmét, ha a felek őszinték egymáshoz. Ez mondjuk szerintem a "nem nyitott kapcsolatnak" is az alapja kellene, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!