Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik fiú lány barátság? És ha nem miért nem?
Persze. Semmi kizáró oka nincs. Hülyeség, hogy "az egyik mindig többet érez". Ugyan miért lenne így? Mert egyesek csak olyan fiú-lány barátsággal találkoztak, ami sajnálatból született, mert a lány (vagy fiú) úgy pattintotta le a másikat, hogy legyenek inkább barátok? Nem mind ilyen: sok fiú-lány barátság működik úgy, hogy mindkét fél kapcsolatban van.
Ha pusztán a nemi vonzalom lehetősége kizárná az ilyen barátságokat, akkor pl. egy biszexuális embernek alapból nem is lehetnek barátai.
1. a #4-nek üzenném hogy a logikádat nem értem :D egy biszexuálisnak miért ne lehetne barátja? azt írtad a nemi vonzalom, a biszex pedig mind a két félhez vonzóik, sztem összekeverted az aszexuálissal
2. eddigi tapasztalataim alapján nem vagy csak igazán ritka esetben működik, teljesen igazak azok a dolgok hogy vagy az elején vagy csak később de valakinél kialakul a vonzalom
csak bele kell gondolni, le kell vezetni egy gondolatmenetet: 2 ember között barátság alapja hogy keresik egymást, időt töltenek egymással és érdekli őket a másik problémája, na ugyebár ha egyik félt nem érdekli akkor keresi a másik, ha nem érdekli egyik félt sem akkor nem barátság, így valószínűleg aki keresi a másikat azt érdekli mi van vele szóval ha nem is tudja egy féle vonzalom biztosan van, de a vonzalom csak attól a féltől van aki kezdeményezi az egészet, utána már a másik fél barátilag keresi újra
nekem is volt egy lánybarátom akivel nagyon jól kijöttem, szinte mindent tudtunk egymásról, folyton beszéltünk, addig azt hittem a fiú-lány barátság igaz dolog, rá pár hónapra kiderült ő többet akar, azóta kicsit alábhagyott a beszélgetésünk mivel már nem keres annyit és én sem
lehet valamit kihagytam a hosszú szövegben de lényeg megvan és remélem érthető
Kinél hogy.
Nekem mindegyik fiu "baratommal" volt meg vanis viszony
Egyikse birja megálni....en meg nem leszek az elrontoja :)
Persze, letezik.
Nekem a legjobb baratom egy fiu es mar tobb mint 10 eve legjobb baratok vagyunk. Egyikunk sem erzett soha tobbet, pedig tobbszor is atbeszeltuk ezt a temat. Mar olyan regota vagyunk baratok hogy testverkent tekintek ra.
Letezik ilyen baratsag, csak tenyleg ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!