Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg vagyok és nagyon tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok és nagyon tetszik a barátom . Ő most 18 én 17 . Vajon meleg? Félek megkérdezni.

Figyelt kérdés
Gyermekkorunkban játszottunk is sokat pl. simogattuk egymást majd színlelésből le is feküdtünk egymással, ez folyton ismétlődött kb 13,14 éves korunkig. Most már nem beszélünk ilyenekről s nem is hozzuk fel a témát.

2016. máj. 4. 13:23
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen puhatolózz felőle, hátha ő is hasonlóan érez, csak nem mer lépni. Ha igazán a barátod, akkor ha kiderül, hogy nem az, akkor is szóba fog állni veled. Ha meg utána hanyagol, akkor nem is volt igazán barátod. De olyankor hozd fel ezt szerintem, amikor senki más nem hallja, mert kínos lehet. Még az is eszembe jutott, hogy akkor is felhozhatod, mikor kicsit iszogattok (de nem vagytok részegek). Nekem ez segített megnyílni egy kollegám előtt, aki nagyon jól fogadta.
2016. máj. 5. 21:25
 22/24 A kérdező kommentje:
na es egyutt vagytok a kolegadal? amugy koszi a kommenteket minenkinek
2016. máj. 5. 23:03
 23/24 anonim válasza:

En bevallom.

Sz az csak gyerekkori játék volt.

2016. máj. 8. 15:13
 24/24 anonim válasza:
Szerintem Kérdezd meg úgy hogy van egy haverom akinek teszel és hogy kérdezi hogy meleg vagy -e te is.
2016. máj. 14. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!