Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az ilyesmi kinézetű srácok tetszenek nektek?
Szőke, hosszúkás hajú
Jóképűnek mondott, de inkább kisfiúsan jóképű, mint férfiasan
Magas és amúgy sportos-vállas-szálkás testalkatú
Jól nézek ki szerintem, kb ezekhez hasonlóan, de úgy érzem sok lánynak nem tetszem mert túlságosan kisfiús arcom van férfias helyett, amiről nem tehetek. Csak őszintén, nem fogok semmin megsértődni. Köszi
18/F (14-18 éves lányok válasza érdekel)
Nekem igen habar inkabb a barnakat szeretem^^
16L
Nekem az első tetszik a legjobban, ő szerintem jó értelemben aranyos.
A második kép is elég jó, a harmadik negyedik egyáltalán nem tetszik. A harmadiknak túl hosszú már a haja szerintem és az arca is túl 'edes'. A negyedik nem néz ki jól egyáltalán szerintem :)
16/L
Arcra leginkább az elsőre vagy a másodikra hasonlítok.
A hajszíne és a frizurája szerintem mindnek egyforma. Hosszúkás és szőke. A hajam is ilyen.
Köszi a válaszokat!
Az első nagyon, a többi az nem.
18/L
Ha tényleg a leírtakhoz hasonlóan nézel ki, akkor nálam az álomkategória vagy. ( a hajad meg inkább legyen ilyen, minthogy a most ,,nagyon menő" ecsetfrizurád legyen.. ez legalább egyedibb:D)
Szóval igen, tetszenek az ilyen kinézetű srácok.:D 16/l
Az első kettő nagyon tetszik *-*
Bejönnek a hasonló fiúk,csak mivel magam is kislányos kaliberű vagyok,nem tudom hogy illene hozzám egy kisfiúsabb srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!