Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küld egy sms-t, hogy jó éjt, de Facebookon még online egy jó ideig. Szerintetek mi van ilyenkor?
Figyelt kérdés
Tetszik nekem ez a lány, az első randin túl vagyunk. Nem értem, ez ilyen lerázós esti sms? Kicsit olyan érzésem van, mint mikor a szülők küldik aludni a gyereket h dughassanak. :)) Lehet ez erős hasonlat.2016. máj. 3. 21:46
11/14 anonim válasza:
Ilyenkor az van, hogy a szar fäszbúkkal foglalkozol!
Bárcsak le lehetne tiltani ezt a funkciót...
Nagyon sok ember stresszeli magát azon, hogy túlagyal dolgokat... pl face kijelzései miatt.
tőled elköszönt, de attól még facézhat.. ennyi. Ha lerázós sms, akkor is mi van? elmondom... SEMMI!
12/14 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
2016. máj. 4. 13:54
13/14 anonim válasza:
nem tök mindegy, mint csinál? Elköszönt tőled, aztán ennyi. Lehet, hogy még a barátnőivel dumál ki téged.:D Ne aggódj már. Örülj neki, hogy írt neked smst.
14/14 anonim válasza:
Figyi, ha megnézi a facebookot 5 mp-re telóról, és bezárja, hozzá se nyúl a telóhoz, a FB kijelzi akár órákkal utána is, hogy online van...
Ez a Facebook hülyesége, tőlem is kérdezték már, hogy miért voltam online kedd éjjel fél 4-kor...
Szerintem ez áll a háttérben, nyugi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!