Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Küld egy sms-t, hogy jó éjt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küld egy sms-t, hogy jó éjt, de Facebookon még online egy jó ideig. Szerintetek mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem ez a lány, az első randin túl vagyunk. Nem értem, ez ilyen lerázós esti sms? Kicsit olyan érzésem van, mint mikor a szülők küldik aludni a gyereket h dughassanak. :)) Lehet ez erős hasonlat.

2016. máj. 3. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ilyenkor az van, hogy a szar fäszbúkkal foglalkozol!

Bárcsak le lehetne tiltani ezt a funkciót...

Nagyon sok ember stresszeli magát azon, hogy túlagyal dolgokat... pl face kijelzései miatt.

tőled elköszönt, de attól még facézhat.. ennyi. Ha lerázós sms, akkor is mi van? elmondom... SEMMI!

2016. máj. 4. 01:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
2016. máj. 4. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:
nem tök mindegy, mint csinál? Elköszönt tőled, aztán ennyi. Lehet, hogy még a barátnőivel dumál ki téged.:D Ne aggódj már. Örülj neki, hogy írt neked smst.
2016. máj. 5. 15:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Figyi, ha megnézi a facebookot 5 mp-re telóról, és bezárja, hozzá se nyúl a telóhoz, a FB kijelzi akár órákkal utána is, hogy online van...

Ez a Facebook hülyesége, tőlem is kérdezték már, hogy miért voltam online kedd éjjel fél 4-kor...

Szerintem ez áll a háttérben, nyugi ;)

2016. jún. 2. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!