Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Gimnazista fiú vagyok és fogdossák a lányok a fenekemet, amivel alapjában véve nincs semmi probléma, ha nem napi 10x-20x teszik. Nem csak rácsapnak, szabályosan letapiznak. Haverok kezdenek kiközösíteni, hogy miért mindig csak az enyémet fogdossák, a végzős osztályokból már nekem akart jönni egy tag, mert a barátnője is letapizott. Nem értem mit tehet ellene az ember, ha megy a folyosón és hátulról valaki belemarkol. Szerintem a csajon kellett volna számon kérni, na mindegy...
Nem akarok rinyáló pcsának tűnni, de elég zavaró már tényleg. Eddig nem akartam komolyabban foglalkozni ezzel, de már zavar.
Köszi előre is! 17/F
2016. máj. 3. 16:40
1/5 anonim válasza:
Szólj rájuk.Hogy fogsoddák a sajátjukat.Hogy ne legyenek ilyen gyerekesek.Hogy fogdossák a pasijukét.Ilyeneket.. aztán csak le fog esni nekik hogy lehet éppen az adott lány a világ közepén érzi magát és neki mindent lehet..ja hoppá nem.
3/5 anonim válasza:
Edz ki magad legyél agresszív kigyúrt tetovált állat, verd telibe a pasijukat és kúrd meg úket
4/5 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit 1-es! :)
2016. máj. 3. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!