Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy hátrány, ha egy srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátrány, ha egy srác cigizik?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy srác (mondjuk már jó ideje, csak azóta ezen kattog az agyam). A lényeg, hogy cigizik. Eddig nem is voltam jóban ezzel a dologgal, de most arra jutottam, hogy végül is nem érdekel, biztosan nekem is van valami olyan szokásom, ami neki nem tetszene. Ameddig nem akarja, hogy kipróbáljam, rendben vagyunk. Lányok? Ti mit mondtok? Érdemes lenne megpróbálni ezzel a feltétellel? Vagy ti hagynátok az egészet?

Nem hiszem, hogy rendszeresen cigizik, egyszer láttam, és a ruháján sem szoktam érezni.

16/L

2016. máj. 2. 11:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez nem hátrány, inkább kátrány.

Ha szereted, nem zavar.

2016. máj. 2. 12:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Szerintem nem csinálok semmit, ha lép, akkor meglátjuk.

2016. máj. 2. 13:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálam jó pont, ha valaki nem cigizik, de soha nem koptatnék le valakit azért, mert dohányzik... Egyszer volt egy srác, aki annyira tökéletes volt számomra, hogy fúú. Cigizett, de egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy emiatt elküldjem.

Szerintem áldozatokat kell hozni, és egyetértek veled, mindenkinek van valami rossz szokása, amit a másiknak el kell tudni viselni.

2016. máj. 2. 18:56
 14/14 anonim ***** válasza:
83%
Most miért olyan nagy dolog ha valaki cigizik? Ne csináljunk már bolhából elefántot. Ha valóban szereted, elfogadod minden hülyeségével együtt. Csak kérd meg, hogy lehetőleg ne előtted, vagy ne fújja a füstöt a képedbe
2016. máj. 2. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!