Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, ha egy lany nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ha egy lany nagyon nagyon vekony zavar titeket?

Figyelt kérdés
Bocsi az ekezetekert.
2016. máj. 1. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, nem ez döntene -nálam.
2016. máj. 1. 18:35
 2/6 anonim válasza:

Mindenkinek más jön be..

Valakinek akin lehet mit fogni, van aki szerint a nagyon vékony az már nem szép, de én nekem pl. kimondottan azok tetszenek akik nagyon vékonyak. :)

2016. máj. 1. 18:40
 3/6 anonim válasza:
Semmi baj nincs azzal ha egy lány vékony de nekem pl. van egy osztálytársam aki lány létére olyan mint a vasalodeszka minden túlzás nélkül... Igen az ilyen már taszít inkabb
2016. máj. 1. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a nagyon nagyon nagyon vékonyakat szeretem!
2016. máj. 1. 18:49
 5/6 anonim válasza:
Nekem a nagyon vékony lányok úgy igazán nem jönnek be. Pl van egy kolegínám, aki úgy azért elég rendesen rendben van, de szerintem még 50 kg sincs, és épp ezért nem jön be - Bár egy céges bulin, mikor masszivan bepiáltam rástartoltam, de szerencsére nem lett belőle semmi :)
2016. máj. 1. 20:40
 6/6 anonim válasza:
undorító
2016. máj. 2. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!