Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek ez ciki/zavaró?
Nagyon szőrös vagyok. A hátam kivételével mindenem szőrös (a derekamon is szőrös vagyok).
Elég sűrű a hasamon és a mellemen. Nem igazán akarom gyantáztatni, mert az baromira fáj, főleg ha ilyen sűrű. :/
Szóval szőrnyíróval szoktam teljesen levinni a szőrt olyan területeken mint a has/mell/deréktáj stb...
A probléma az, hogy egy kicsit borostás leszek mindenhol. Nem szúr nagyon, csak hát azért érezni.. Közelről nézve pedig látni a kis borostákat.
Szerintetek ez ciki/zavaró? :s
Ha igen, mit ajánlotok helyette?
Én srác vagyok, de a lány nagy általánosságban szeretik a szőrt.
Ha nagyon hosszú vagy burjánzik, valóban nem a legjobb. Főleg,ha fiatalabb vagy. Én sosem szoktam borotválni, mert kipattog és csupasz csiga leszek emellé. Hajvágóval kb. 3 mm-esre szoktam vágni, vagy pedig 1mm-esre, de akkor pár napig szúrni fog.
Én csak lent borotválom de persze vigyazva a mogyik épségére.. Egyszer sajna sikerült megvágnom :/ hát nem mondhatom hogy jo volt
nagyon rosz volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!