Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond van (? ) Újjabb fura helyzet
Nos van egy srác aki nekem nagyon tetszik és szerintem én is neki
És ma félrehívtam egy kicsit beszélgetni mert hát kérdezgettem tőle 1-2 őt suilijával kapcsolatosan meg ilynenek
És aztán kiderült h neki szaladnia kéne és hát elbúcsúztunk és entünk el
És most este írtam neki h ne haragudjon h feltartottam és írtam azt h ha valahonnan késett meg ilyenek azt nem tudnám e valahogyan kiengesztelni
Ez nem túl KURVÁS????
Lécci segítsetek:(
Szia!
Jaj te lany,dehogy az.Ez szerintem egy kis teszt,hogy a sracnak milyen szandekai vannak veled kapcsolatban.Ha a srac normalis,nem kihasznalja a lanyokat es van egy kis esze ahhoz,hogy felfogja nem arra gondoltal,meg te nem vagy olyan akkor maximum felreerti es eloszor kinos (neki) majd vicces lesz a szitu.Szerintem minden oke lesz,es mondjuk elhiv valahova vagy hasonlok.( Jo,oke,nem filmben vagyunk,de nagyon illene ez ide.😃) Te csak kedves probaltal lenni,ne izguld tul,tudom,hogy nagyon tetszik neked ez a fiu,de keep calm,mint mar emlitettem, ugy is minden jo lesz.:)
Hajra,remelem osszejon,majd irj mi volt!:)
Lehet, hogy ő is töpreng.
Kicsit hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!