Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, tucat kérdés, de vajon tetszem neki, vagy nem?
Figyelt kérdés
Egyik fiú osztálytársam az utóbbi 1-2 hónapban máshogy viselkedik velem. Sokat mosolyog rám, sokszor kacsint nekem, igyekszik kommunikálni velem, ha közel vagyunk egymáshoz. Ha nem a barátnőimmel megyek a buszhoz, és ő ott van, mindig bevár és együtt megyünk. Múltkor egy sulis programon barátnőm mellett ültünk, és volt mellettünk két üres szék. Jött a fiú a legjobb haverjával az osztályból, akivel én nagyon jóban vagyok, azt hittem , ő ül oda, mert ő jött elöl. De mégis a fiú ült mellém, akinek lehet, tetszem, mert a haver előre engedte, értitek.:DD
Szóval lehetséges, hogy tetszem neki? És ha igen, azért nem merhet lépni, mert van egy olyan meggyőződése, hogy osztálytárssal nem bonyolódik ilyenbe? Szerintetek mi van? (16/l, 16/f)
2016. ápr. 25. 18:27
1/6 anonim válasza:
Mert 16 éves és bizonytalan, nem tudja, mit csináljon. Várj kicsit vele, de ne kérdezz rá, mert kellemetlen lehet. Ha rászánja magát, akkor majd úgyis lép. Amúgy neked tetszik?
2/6 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem akartam rákérdezni. :) És nem tudom, mennyire lehet bizonytalan, már volt egy kicsit komolyabb kapcsolata idősebb lánnyal. Csak kíváncsi vagyok, tetszhetek-e neki. :) És ő tetszik nekem.
2016. ápr. 25. 18:32
3/6 anonim válasza:
Szerintem próbáld valamiképp viszonozni ezeket a gesztusokat, h éreztesd vele, h neked is tetszik, mert szerintem tetszel neki ;)
4/6 anonim válasza:
Nem mer közeledni. Meg is értem. Osztálytárs és "igyekszik kommunikálni velem" Nem beszélgetni, nem bokolni, nem szövegelni, stb, hanem kommunikálni.
5/6 A kérdező kommentje:
Kommunikáció alatt azt értem, hogy viccelődik és beszélget velem. Ha együtt megyünk a buszhoz, akkor sem csöndben megyünk.:D
2016. ápr. 25. 19:48
6/6 anonim válasza:
Az apró jelek nem mindig jönnek be... Amikor mi ezt tanácsoltuk a barátnőmnek hogy "biztos csak nem mer lépni küldj apró jeleket" azután kiderült hogy egyáltalán nem tetszik a srácnak, sőt a másik barátnőm tetszik neki aki leginkább akarta hogy összejöjjenek. És ez így most elég Kínos, mert annak a lánynak nem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!