Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam (lányok)?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok rólam (lányok)?

Figyelt kérdés

Elôször is rocker vagyok de nem öltözök úgy MÉG!!! kicsit rasszista de amúgy kedves vagyok azokkal akik velem is azok. Vékony vagyok magas dohányozni nem szoktam mostanában. Ja és inkább metalt hallgatok de a rockot is nagyon szeretem pl gnr judas priest kiss stb... érdekel ki mit gondol

16/F

2016. ápr. 20. 22:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A zenei ízlésünk nem egyezik, én csak a soft rock-ot szeretem. A rasszizmus nagyon negatív tulajdonság. És zavar, hogy nem használsz vesszőket.
2016. ápr. 22. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!