Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan fogadnátok, ha így közelítene felétek valaki?
Jelenleg 19/f vagyok.
Az egész még olyan 5 éve kezdődött, amikor szeretett az illető, de elutasítottam, ráadásul elég durván. Nagyon. Utólag már nehéz mit mondani, bunkó korszakom volt.
Aztán elkerültünk egymástól, azóta nem is beszéltünk, nem is láttuk egymást. Illetve én egy párszor láttam, de biztos, hogy nem vett észre.
Mostanában lettünk ismerősök egy közösségi portálon. Sokat gondolkodtam azóta, mondhatni megtetszett. Lenne értelme kezdeményezni valahogy? (Illetve, ha igen, akkor hogy?) Van esély rá, hogy még hasonlóan érez?
(19f, 18l)
Hm... szerintem többet változtam én. Legalábbis ízlés tekintetében biztosan.
Hát... nem tudom. Megvárok még egy pár választ. :)
Gyerek voltál még, előfordul. Ha visszajelölt, csak nem utálhat "annyira". Szerintem egy próbát megér, érdeklődj felőle üzenetben, aztán a reakciói alapján vidd tovább a beszélgetést!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!