Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha össze jönnék vele?! Ő egy ismert rapper. Többi lent.
Figyelt kérdés
van egy pasi aki ismert rapper és össze akar velem jönni...... Ha későbbiekben nagyobb rapper lesz akkor engem is hurcolászik majd minden hova??! Klipp csinálása stb ??! És ha én nem akarok menni vele.... De támogatom mindenbe.....2016. ápr. 12. 11:20
11/18 Roland G. válasza:
Lehet,hogy te is befutsz és celeb leszel! :)ne hagyd ki.
Sok sikert!
12/18 anonim válasza:
Még egy kis rappertől se remélj hosszabb kapcsolatot. Ha csak egy iskolányi/kisebb városi klubnyi rajongója van, akkor is azt tutira kihasználja. Zenélésbe, rappbe, DJ-kedésbe sokan pont a könnyű csajozás miatt kezdenek bele. Ráadásul a rapper imidzshez eléggé hozzátartozik, hogy a menő, aki egyszerre több nőt tart, azokat is gyakran váltogatja, azokat nem becsüli.
13/18 anonim válasza:
Ezt mind vele kell(ene) megbeszélned.
Kezdve attól, hogy mik a céljai ezzel a kapcsolattal, mennyire gondolja komolyan, milyen az értékrendje, mi neki fontos, stb.. .egészen odáig, hogy mennyire akarna "mutogatni", bevonni a munkájába.
14/18 anonim válasza:
Hülyeségeket írnak az előttem szólók, hogy zenészek nem akarnak komoly kapcsolatot. Én is az vagyok, és ha lenne olyan lány, akivel érdemes lenne kitartani, megtenném. Ne általánosítsunk már, emberek!
15/18 anonim válasza:
Ezt kettőtöknek kell megbeszélni. Nincs rá recept. Van, aki elvárja, van, aki nem. Van, akinek a menedzsmentje megtervezi minden lépését, van, akinek nem. Az sem biztos még, hogy híres lesz...
16/18 anonim válasza:
Vajon mit takarhat az, hogy ismert... Mert ahhoz még ismertebbnek kell lenni, hogy klippet csináljon... Pedig ma már a tök ismeret rapperek is klippek hátán klippeket csinálnak...
17/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!