Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondolnátok egy olyan lányról aki 16 évesen klasszikus zenét hallgat?
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
Akkor néhány felhasználóval úgy tűnik egyezik a véleményem is:)
Én abból indulok ki,hogyha ezt megtudnám egy fiúról vagy lányról egyből intelligensebbnek gondolnám. És különlegesebbnek.
Bár ettől még nem tetszene meg(ha fiú),de barátkozni szívesen barátkoznék ilyen emberekkel:D
A kérdés jó, szerintem nem is olyan könnyű megválaszolni.
Mivel a klasszikus zene az idő haladtával egyre inkább kerül ki tömegek prioritásai közül, válik egyre inkább rétegzenévé így a hozzá kötödő rajongókat könnyen tudják iskolában, munkahelyen fura különc fazonnak látni (sajnos). Azaz más-más lehet az egyéni és tömeges megítélés. Sajnos. Teszem hozzá rögtön.
A klasszikus zene nagyon sok örömet tud adni passzív élvezet formájában is, hát még aktív hangszeres tudás révén. Aki a "nyomás" ellenére is megtalálja benne az örömet, az bizony könnyen tudhat szellemi értelemben értelmesebb lenni az átlagnál.
Kedvenc rádióadóm a Bartók Rádió.
Nem viccelek, komolyan.
Szeretem a komolyzenét és az igényes zenéket.
19/F
Szóval nem taszító, ha lány komolyzenét hallgat, akár 16 éves, akár nem. Kell a kultúra az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!