Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiú és egy lány között mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú és egy lány között mi az optimális magasság?

Figyelt kérdés
Például egy alacsony, 150-155 centis lányhoz milyen magas fiú illik, akivel még nem tűnnek nevetségesnek?

2016. ápr. 8. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Eleve nevetséges, ha valakinél az a szempont, hogy "mások mit gondolnak róluk".
2016. ápr. 8. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:
nemtom nagyapám nagyapja 195 volt a felesége meg 150
2016. ápr. 8. 16:30
 3/9 anonim válasza:
Nàlam 15-25 cm az ideàlis,de ez én vagyok,lehet màsnàl teljesen màs az optimàlis.
2016. ápr. 8. 17:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Olyan válaszok kíméljenek, hogy ez nem számít. Csak kíváncsi vagyok.
2016. ápr. 8. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:

A természet úgy rendezte, hogy 10-12 centi különbség van férfi és nő között, úgyhogy nem véletlen, hogy legtöbbeknek ilyesmi az esete, ideálja, elgondolása. Az sem nyerő, ha a nő a nagyobb, ahogy az sem, ha a férfinak a köldökéig ér. Az, hogy itt félméteres különbségek vannak ember és ember között csupán abból adódik, hogy zűrzavaros történelmünk során rengetegféle messziről jött nép keveredett egymással.

Ha találsz valakit, aki tetszik, akkor ne azzal foglalkozz, ki mit szól hozzá. Bár kétség kívül 190+osok mellett a 150-es gyakran úgy néz ki, mint amikor apuka viszi a nagylányt az iskolába... De egy 30 centi különbség még elég gyakori, megszokott, természetes dolog. Arról még senkinek nem jut eszibe bármit is gondolni.

2016. ápr. 9. 23:23
 6/9 anonim válasza:

ideálom a magas férfi, mégis egy velem egy magas férfiba vagyok szerelemes.

Tehát látványra igen egy magas férfi valahogy szexibb tud lenni, de én nem magasság alapján jövök össze valakivel,csak ne legyen nálam alacsonyabb

2016. ápr. 10. 00:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy 155 centis lányhoz 160-165 centis fiú lenne az ideális
2016. ápr. 10. 20:13
 8/9 anonim válasza:
Nem tökmindegy most komolyan?
2016. ápr. 23. 23:32
 9/9 anonim ***** válasza:
az az ideális, amit a két érintett el tud fogadni, kezelni tud. ismerek olyanokat, ahol a fiú magasabb sokkal, olyat is, ahol egy magasak, olyat is, ahol a lány magasabb. ténlyeg nem számít, ha nektek nem számít és nem működik, ha ti nem tudjátok feldolgozni, megoldani. hogy mások mit gondolnak, az tényleg nem számít...
2016. ápr. 23. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!