Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet senkivel sem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet senkivel sem rendesen beszélni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nagyon lebecsülik vagy csak általánosítják ezt a korosztályt (13/l). Barátaim szerint nagyon jól el lehet beszélgetni velem szinte mindig mosolygok ha olyanokkal vagyok akikkel jól érzem magam. De tudok nagyon komoly is lenni. Viszont (a barátaimon kívül) nem nagyon tudok normális emberekkel elbeszélgetni (persze tudom én se vagyok tökéletes és sokszor miattam is van).Elnézést ha nagyon zavarosan írtam le. Az a lényege az egésznek hogy szeretnék beszélni normális fiúkkal/lányokkal. Lehet bármilyen vicces komoly tényleg bármilyen de normális ha valamit nem értetek elnézést írjatok privátba bármi van. :D

#fiú #13 éves #lány kor
2016. ápr. 7. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
velem lehet 16/F :)
2016. ápr. 7. 19:04
 2/6 anonim válasza:
Velem is ,én is sokszor így érzek...:/(13/l)
2016. ápr. 7. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem.A lényeg az,hogy beszélgetni akarsz normálisokkal?Ha igen akkor én annak gondolom magam :) 16/f
2016. ápr. 7. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia en szivesen beszelgtnek veled..persze csak akkor ha van kerved:)

14/L

2016. ápr. 7. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia:) én is sokszor érzékelem ezt, pedig én 16 leszek (fiú). leginkább hogy nem vesznek komolyan:/

írok neked, lehet jól eltudnánk dumálni:)

2016. ápr. 7. 23:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz 13/l
2016. máj. 15. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!