Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Üdv az lene a kérdésem (/Nőkhö...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv az lene a kérdésem (/Nőkhöz/lányokhoz) Hogy Úgy összesen nektek mi a fontos a (Férfiben/Fiúban)? Pl:Külső, belső, Stb!?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 7. 03:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A külsőt nem tudom megmondani. Legyen ápolt, az alap. De azon kívül az a fontos, hogy nekem tetsszen, hogy valami megfogjon benne. Nekem volt olyan szerelmem, akire az ismerőseim azt mondták, hogy ronda, nekem meg nagyon tetszett. Szóval ez ilyen megfoghatatlan dolog. A kisugárzás, a sárm fontos. A szélsőségeket nem kedvelem, kopaszra nyírt, raszta hajú, sok piercing vagy tetoválás.

Egy normálisan öltözködő, sportosan elegáns, ápolt férfi legyen.

Belső meg még ennél is bonyolultabb. Fontos, hogy hogyan viselkedik velem és másokkal is. Fontos, hogy tényleg én érdekeljen, nem csak úgy akarjon valakit és szinte mindegy neki, hogy ki az. Érezzem, hogy engem akar.

2016. ápr. 7. 11:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Belső:Humor,intelligencia,olyan akivel lehet hülyülni,de komoly dolgokról is beszélni. Legyen művelt is és lehetőleg ne tahó.

Külső:legyen igényes és törődjön magával.

Kb.ennyi

2016. ápr. 7. 16:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Viseljen el és ne legyen divatmajom, de már megtaláltam ezt a személyt.:D
2016. ápr. 7. 17:42
 14/17 anonim ***** válasza:

ma 13:50

Miért vagyok hülye? Mert leírtam nekem mi a fontos egy férfinál?

Ja mert te igénytelen, semmire kelő és kommunikálni képtelen vagy? Mert szerinted akinek az a fontos hogy legyen a másiknak humora, legyen férfi a talpán az csak hülye lehet??

Te neked nem sok eszed van ha ennyi válaszra futotta. és csodálkozol hogy egyedül vagy?

2016. ápr. 7. 22:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Legyen értelmes, tudjak vele beszélgetni. Legyen közös témánk. Szeressen mozogni, együtt járni konditerembe. Imádja a kutyákat, szeressen velem autózni. Legyen laza de felelősségteljes. Legyen igényes. És szeressen engem. A külsőségeknek nem tulajdonítok sokat, de ha van igényes szakálla, akkor szirmot hintek lába nyomán.
2016. ápr. 7. 23:06
 16/17 M3nt4egy válasza:
Fuu. Nekem a külső csak néha lényeges. Engem inkább a belső szokott megfogni alltalaban. de azért adjon is valamit mert azért nem mindegy h egy szörnyel vagy egy helyes pasival setalok az utcán. Számomra az a 'tökéletes" belső h bnem úgy bánik velem mint egy tárggyal hanem mint egy normális emberrel. Megérti ha van valami problémám és nem egész nap a haverjaival iszogat hanem velem is foglalkzik.. Kb. Ennyi :) UI.:telefonrol írtam.
2016. ápr. 8. 14:23
 17/17 Thomika20 ***** válasza:
Nekem nincsenek haverjaim és nem járkálok piálni. Ha lenne valakim, többnyire mindig vele foglalkoznék. De az ilyen nem kell senkinek.
2016. ápr. 8. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!