Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak szerintetek?
Szóval ma egy busszal jöttem azzal a lánnyal aki már több mint egy éve tetszik(és egyébként rajta kívül senki más...). Kb 3 hete még beszéltünk rendszeresen fb-on, csak aztán úgymond elment a kedvem mindentől, senkinek se akartam visszaírni meg megutáltam a fb-ot, ezért fel se mentem egy hétig aztán meg letöröltem úgy hogy vissza se írtam neki. Erre ma ő is ott volt (ez előtt 1-szer beszéltem vele élőben még jóval régebben) aztán ma köszöntem neki meg ő is nekem. Kérdeztem, hogy merre volt aztán ennyi volt a beszélgetés...a buszon meg leült valahova én meg hátra mentem el mellette úgy hogy rá se néztem...és azóta egyszerűen annyira rosszul érzem magam... már kezdtem azt hinni, hogy el tudom felejteni, de most újra előjött az a fájdalom amit mindig régebben éreztem... meg amikor beszéltem vele elkezdett magától remegni a lábam, annyira furcsa volt nem tudtam mit csinálni...és ezt az egészet még senkivel se tudtam megbeszélni pedig úgy el akartam volna mondani valakinek aztán meghallgatni azt hogy ő mit mond (ezért is írtam ki ide), csak már eleget idegesítettem a barátaimat vele... Igazából az zavar a legjobban, hogy ő azt hiszi hogy én leszarom őt (pedig egyáltalán nem, sőt... csak félek elmondani az igazat neki), mert tök köcsög voltam vele, nem írtam vissza neki meg nem is szóltam neki erről semmit, hogy én most letörlöm a fb-om, szia. Ezt azért is csináltam, hogy el tudjam felejteni mert tudom hogy barátságnál többet nem akar, nekem meg úgy szinte rossz volt beszélni vele. Remélem értitek...
Igazából SMS-t tudnék neki írni vagy fel tudnám hívni megmagyarázni az egészet, csak annak se látom sok értelmét. Meg örülnék ha most tudnám, hogy mit gondol rólam, mondjuk biztos haragszik... meg nem szeretném egyszerűen azt, hogy ha majd bármikor meglátom a jövőben akkor egyből elkezdjek parázni stb. Mit tudnék ez ellen tenni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!