Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja mindeggyik exem ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Natusia kérdése:

Miért mondja mindeggyik exem ezt?

Figyelt kérdés
Mire mondják azt a pasik hogy valaki jól csókol? Mitől csókol jol? 17 éves lány vagyok. Volt pasiaim mind azt mondták hogy nagyon jol csókolok és vad vagyok. Szerintük én más vagyok mint az eddigi exbarátnőik, mert teljesen máshogy csókolok és nagyon tetszik nekik.Na most mitől gondolják ezt igy? Szerintem alapbol ugyanugy teszem ezt mint bárki, és a mult kapcsolatomnak is azért lett vége mert folyton ezt hangoztatta meg hogy mennyire akar, napi szinten 50x.Hivogatott egy nap 10x 5smst hagyott és megfojtott a szeretetével. Szakitás után 2 héttel olyan smst küldött hogy megmérgeztem a csókommal és csak rám gondol stb. Engem ez naaaaaagyon zavar, és most hihettek egoista szukának, de nagyon idegesit. A kérdés, a pasik mit értenek az alatt hogy egy csaj jól csókol?

2016. ápr. 5. 22:22
 1/3 anonim válasza:
:D
2016. ápr. 5. 22:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy kis pszichológiai gyorstalpaló;

A gyerek a szüleiből indul ki; amit szeretett az ellenkező nemű szülőben, azt fogja keresni a leendő kapcsolatában, vagy épp amit nem kapott meg. Amit pedig nem bírt elviselni, attól tudat alatt menekül. Vagy, pont ugyanolyat keresünk, mert az számunkra a természetes... Ez így nagyon lesarkítva, azért nem ennyire egyszerű a történet...

Vannak személyiségtípusok, amik vonzzák egymást. Egy karakán személyiség passzol a tutyimutyihoz például, ez őstörvény.

Vannak olyan lányok, akiknek van egy nagyon tipikus szexuális kisugárzásuk. Lehet, hogy te is közéjük tartozol. Nekem is ezt mondják, a szenvedély a kulcsszó. Ha kívánom a barátomat, akkor kívánom és ki is mutatom. :D Ennyi. Az a lány, aki ki meri mutatni a szexuális feszültségét, és azt, hogy mennyire élvezi a dolgot, csak is jó lehet. Miért ne tetszene? Ez azt jelenti, "akarlak", tehát szexi vagyok, ENGEM akar... Kápís? ;)

Alapvetően egy jó csók puha, és érzelmi állapottól függően lassú, vagy gyors. Valaki csókolhat rosszul, de szerintem ritka az olyan.

Ha tippelnem kéne, azokat a srácokat vonzod, akik "kissé" ragaszkodóbbak, tehát a szüleikkel való kapcsolat nem a legjobb ( a szeretethiányosság tökéletes példája ) és/vagy akik túlfűtött szexualitásúak. Talán te egy kicsit visszahúzódóbb, kevesebb érzelmi intenzitással rendelkező lány vagy, ezért tapadnak rád azok a srácok akik vágynak a szenvedélyre, intimitásra, és kötődésre, mert ezt máshol - otthon - nem kapták meg. Valószínűleg ezeket ők turbózzák fel, mert annyira vágynak rád.

Megmérgeztél a csókoddal... :D Ismerős. Tavaly nyár, Sárika új iskolába kerül, friss hús mindenhol, épp egy tányértörős-megcsalós-sohatöbbetnemleszekszerelmes fajta szakítás kellős közepén voltam, amolyan se veled se nélküled stílusban. Volt egy srác, szegény egy rendkívül jószívű, de nagyon buta fiú volt. Nagyon belém szeretett, ez volt a veszte. állandóan jött utánam, de nem fogta fel, hogy nem akarok tőle semmit, mondtam is hogy tartsd magad távol tőlem mert jelenleg mindenkit meggyötrök magam körül és nincs kedvem sűrű bocsánatkérések és kínos pillantások közepette a szíved szilánkjait szedegetni a konyhapadlóról. Kedves volt, nem nyomult durván, csak állandóan a társaságomban volt, és néha elejtett egy-egy übercuki bókot, amitől tuti elájultam volna, ha nem zavart volna, hogy alapvetően nagyon érződött az intelligenciakülönbség. De mondom, nem bántom őt, a világért se, olyan jó ember, csak... Én beszélgetni szeretek.

Na hát vele volt hogy egyszer nagyon de nagyon berúgtam és akkor is jött, és kiborultam neki hogy nem hiszem el hogy nem veszi észre hogy ebből SOHA NEM LESZ SEMMI. Erre ő csak mosolygott, és annyit mondott, hogy "de hát olyan gyönyörű vagy." Szerintem az összes idegem elpattant... És akkor hirtelen megcsókoltam. Nem tudom miért. Vagyis tudom, amolyan "nesze akkor ha ennyire akarod, de aztán ne sírjál nekem" Persze már akkor tudtam hogy oltári nagy hülyeség volt, és csak rosszabb lesz a dolog... Rosszabb is lett.

NAGYON SOK IDŐ VOLT LEVAKARNI. Folyton jött hogy "égek a csókodért". Hát én azt hittem kiszaladok a világból.

Aztán összeszedtem neki egy barátnőt. Pff.

De egyébként sok ilyen félkegyelműt érdeklek. Mondjuk ő kirívó eset volt... De mivel én nagyon érzelmes vagyok, nagyon pozitív, falom az életet ( nem a pasikat, félre ne érts! ) és imádok nevetni, az melankolikus tutyimutyikat vonzom. Ráadásul beléjük is szeretek, aztán pakolgathatom őket.... Baromi idegesítő. Vagy mondjuk találkozok valami halál jófejjel, aki képes megállni a lábán, szociális is meg úgy teljesen rendben van minden, de tuti hogy nem az esetem.

Jéééézus atyaúristen ne haragudj a kisregényért. Mint mondtam, amúgy szeretek beszélni. Akár feleslegesen is.

Azért remélem jól szórakoztál.

Szép napot, és további jó szerencsét! :D ( ja és beavathatsz a titkodba, lehet hogy rájövök valami újra :D )

19/L

2016. ápr. 6. 12:55
 3/3 Thomika20 ***** válasza:
..
2016. máj. 3. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!