Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz minden szép lányból előbb utóbb partip*csa?
Volt egy csaj... EGY.
És volt NEM EGY csaj, aki szép volt, és nem lett partip*csa.
Ne általánosíts a kevésről a többségre!
.
Kérdésedre a válaszom pedig: mert alkalmazkodnak a férfiak elvárásaihoz!
Az előző hozzászólást adom! :D
Mellesleg a kérdezőnek van valamennyire igaza is, nem kevés esetben történik meg hogy pl 8.-ban még aranyos szerény kis csaj de mikor bekerül középiskolába egy link megbízhatatlan szánalmas kis pi csa lesz belőle aki csak váltogatja sorra a pasikat
Erről egy lány jut eszembe. Amikor 9.-es voltam volt egy nagyon szép nagyon aranyos csillogó barna szemű lány (8.-os volt). Nagyon szép volt, nagyon aranyos kedvesnek, vidám. Igazából szerintem tőle szebb/aranyosabb lányt még nem sokat láttam, ha láttam.
Majd egy évre rá 9.-be került. Akkor is még ugyan olyan szép volt mint előtte, majd összejött valami gazdag gyerekkel. Kezdetben nem volt változás majd egyre inkább sminkelt, egyre ,,divatosabb'' ruhákat vett fel, már nem volt az az aranyos lány már a tekintetében sem. Eljárt valami fotózásokra is talán, elhanyagolta a tanulmányait és tipikus divat csaj lett.
Na mindegy, csak annyit akarok ezzel hogy elég becsülendő ha egy szép lány mindvégig tud aranyos lenni mind beszédben mind tekintetben, és nem elszáll magától.
Utolsó vagyok.
Valószínűleg a környezet és a ,,pasik'' hozzák ki belőlük ha bejön nekik valamelyik menő és bekerülnek abba a társaságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!