Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti tartjátok az exetekkel a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tartjátok az exetekkel a kapcsolatot (ha egy suliba jártok)?

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok vele így? Szoktunk beszélgetni facebookon meg élőben is, és mindenki azt mondja a suliban, hogy nincs barátság exek között, úgyis együtt leszünk újra. Pedig már másfél év telt el. Szerintetek van barátság exek között, vagy tényleg csak idő kérdése, és egyikünk többet fog érezni újra?

17/L

2016. ápr. 5. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
akik szerelem után barátok maradtak vagy sose voltak szerelmesek vagy meg mindig azok! ezt jol jegyezd meg
2016. ápr. 5. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Első jól mondja, egyik biztos többet érez.
2016. ápr. 23. 19:01
 3/3 anonim válasza:
Nekem osztalyytarsam az exem ( most szakitott mmajdnem 2 hete) mi is joban vagyunk beszgetunk facen meg élőben is de én magamrol tudom hogy tobbet erzek iránta es rajta is érződik. Es igaza van az elsonek, ha szerelmesek voltatok igazan akkor elobb utóbb "újraéled"
2016. szept. 18. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!