Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? 😪
Figyelt kérdés
Sziasztok . 14 eves vagyok es kb 8 honapja megtetszett egy 15 eves fiu . Meg csak chatben beszeltunk/ beszelunk de mar talalkoztunk eloben de akkor is egymast bamultuk . Eleinte nagyon kedves volt de mostanaban bunko. Nemreg mar azt terveztuk hogy talalkozhatnank eloben , valahova beulni megismerni egymat. Par nappal ezelott azt mondta hogy szerinte nagy tulzas hogy ismerjuk egymast . Ez nekem eleg rosszul esett mert mar 8 honapja beszelunk . Sokat beszelunk de alltalaban elakadunk a ,, mizu" vagy hasonloak utan , semmi tema stb . Mit kene csinalnom ? Segisetek kerlek .2016. ápr. 3. 19:55
1/8 anonim válasza:
Kerdezd meg tole h mi tortent miert merges rad vagy mit csinaltal amivel megbantottad!
2/8 Anyád Gibbonja :D válasza:
Kérdezgesd, mindenről. Mit csinált tegnap meg ilyenek. Aztán onnantól beszélni fog, és talán visszakérdez, aztán így szépen fűződik tovább a beszélgetés.
3/8 A kérdező kommentje:
Koszi ;)
2016. ápr. 3. 20:02
4/8 A kérdező kommentje:
Meg johetnek valaszok
2016. ápr. 3. 21:27
5/8 anonim válasza:
Nekem is kicsit hasonló a helyzetem és én tartom fent a beszélgetéseket mindig én kérdezek ha nem mondanék semmit semmi nem lenne. Lehet szégyenlős és fura volt neki élőben beszélgetnie neki. Lehet akarata ellenére bunkó. Mond meg neki hogy te hogy látod hogy szerinted kezd bunkó lenni ès hogy miért van ez. Ez normális egyebként ha valaki neten keresztül beszélget majd élőben találkozik a személlyel ez valakinek nehezen megy. :)
6/8 Scav válasza:
Én anno ráírtam egy nekem szimpi csajra, hogy az étcsoki jobb, mint a tejcsoki. Erre visszaírt, hogy nem. Aztán elkezdtünk vitatkozni rajta, a végére már teljesen másról beszéltünk. Végül randi lett belőle, aztán egy 1 éves kapcsolat. Végül én hagytam ott, mert találtam jobbat és fiatal is voltam, a hódítás jobban érdekelt. De nem is ez a lényeg, hanem az eleje. Egy csokis vitával indult :D
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek ;)
2016. ápr. 4. 20:26
8/8 A kérdező kommentje:
Meg johetnek valaszok
2016. ápr. 4. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!