Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sminkelés illúzióromboló a fiúknál?
Figyelt kérdés
Szóval sminkelem magam.. Nem arról van szó hogy nem vagyok szép, sőt. Olyan tipiukus természetes szépség vagyok. Csak szeretek sminkelni, meg ezzel is szeretnék foglalkozni. Csak attól félek, hogy ha a barátom esetleg biztos lát majd smink nélkül, akkor majd nem tetszem neki, vagy mittudomén. Ez nagyon illúzió romboló? Mert mondom.. szép az arcom...Vagy a fiúknak nem számít ha már valakit megszerettek?2016. ápr. 3. 00:53
11/19 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Én is szeretem magam sminkelni, nem esek vele túlzásba.
12/19 A kérdező kommentje:
15 vagyok. Egyébként a szemöldökömet nem rajzolom. Azt apukámtól örököltem. :D Nem azért festem magam, hogy a hibáimon javítsak hanem azért mert szeretek.
2016. ápr. 3. 12:33
13/19 anonim válasza:
Sminktől csak öregedik a bőröd. Ha szép bőröd van, akkor meg egyenesen bűn, ha rákensz szaros vegyszeres port. :)
14/19 anonim válasza:
Szerintem előbb adj le az egódból, mert azon még a smink sem segít. Ennyiszer még senkitől sem láttam leírva/kimondva hogy "szép vagyok".
15/19 anonim válasza:
Hadd legyen rá büszke, ha szép... Ennyire fáj? :D
16/19 A kérdező kommentje:
Ahj... Nem akarok beképzeltnek tűnni, sajnálom hogy így jött le. Visszaolvasva elég ciki..de már mindegy. :D Bocsi és azért köszönöm a válaszokat.
2016. ápr. 5. 22:36
17/19 anonim válasza:
11-es válaszoló vagyok : Én nekem meg éppen a szemöldökömet kell megrajzolnom, olyan mintha nem is lenne nekem
18/19 anonim válasza:
Én lány vagyok (hetero). De ha meglátok egy másik lányt smink nélkül, akit addig csak sminkben láttam, eléggé meg tudok döbbenni a látványon, mert a sminkelt arcához szokott a szemem. Sokkal szebbnek hat az ha valaki csak alkalmanként sminkeli magát, mindennapokban meg max egy korrektor meg spirál.
19/19 anonim válasza:
Én egyszer randiztam egy szétsminkelt festett szőke rendőrcsajjal. Képről annyira nem volt gázos, de mikor megláttam élőben kb olyan volt mintha 41 éves lett volna, de nem, csak 21 volt. emlékszem még a keletiben találkoztam vele, ahonnan szépen el is késett, majd lerázásképp csak annyit mondott hogy kedden randija lesz majd egy rendőr gyerekkel, és majd meglátja mi fog kisülni belőle :D mondanom sem kell az egoizmus és a totális idiotizmus szerepet játszhatott nála, mert még azt sem tudta mi az a cefre. De a fitbalance az ment neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!