Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit igényeltek a fiútoktól?
Mosolyogjon/nevessen sokat, nálam ez alap dolog, mert ha az boldog, akit szeretek, akkor én is.😄
Nem muszáj, hogy hasonló érdeklődési körünk legyen, de ha pl. én sorozatot nézek, ne hisztizzen, hogy "mert az a sorozat fontosabb neked, mint én?!".
Legyen őszinte, HŰSÉGES (ne csaljon meg).
Legyen benne minden hülyeségben, (persze nem ész nélkül), tudjon úgy igazán élni, elvégre egyszer vagyunk fiatalok.:D
Ne hasonlítgasson másokhoz engem, attól rosszul vagyok.
Legyen picit perverz, de ne állandóan AZ legyen a téma.
Stb, stb.
Persze nem azt várom el, hogy tökéletes legyen.:)
Szeretem,ha egy fiu beszedes. En sajnos nem tudom befogni a szamat,ezert untatnak is a csendes emberek.
Amiket az elottem szolok leirtak,azok is fontosak persze. De azt hiszem,ezt meg senki nem irta,probalok ujat hozzatenni.
Igénylem a kedvességet. Minden mennyiségben :D pl váratlanul átölel hátulról, vagy megcsókol. És ha valami problémája van azt elmondja.
Nameg a barátai. Fontos hogy ismerjem őket, és ő is az enyémeimet. És néha (ritkán, valamikor) összejöjjünk mint egy nagy baráti társaság.
És a közös programok is fontosak, emellett a szabadság is. Az, hogy ne üljünk folyton egymás nyakán. Ez egy elég komplex dolog és most lusta vagyok többet írni :)
"Szeretem ha annyira ismer hogy ramnez es rogton tudja ha valami bajom van."
Konkrétan senki sem tud olvasni a párja gondolataiban:) pl. sokan elvárják, hogy a párjuk kitalálja, hogy milyen bajuk van, de ez minimum beszélgetés nélkül nem nagyon működik. Viszont az kifejezetten kedves, amikor a párom megkérdezi esetenként, hogy mi a bajom.
Én személy szerint úgy érzem, hogy sok mindent eltudnék nézni a páromtól, nincsenek azok a tipikus elvárásaim, mint sokaknak, egyszerűen csak azt várom, hogy a személye legyen érdekes számomra, pl. a stílusa, életmódja, gondolkodása, és emellett szeressen engem, figyeljen rám, amivel érezhetem azt, hogy szeret;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!