Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még találkozni ilyen fiúkkal?

A mai világban (meg mondjuk eddig is) leginkább azok a fiúk/férfiak tudnak érvényesülni, akik önbizalmat sugároznak, határozottak. Akikben ez nincs meg (és a legtöbb emberben igazából nincs), azoknak két lehetőségük marad. Vagy magányos kockák lesznek, akik max a barátzónáig jutnak el a lányoknál, vagy magukra erőltetnek egy látszatönbizalmat, amitől beképzeltnek tűnhetnek. Így már általában tudnak érvényesülni az élet legtöbb területén, de fennáll az a veszély, hogy átesnek a ló túloldalára, váltogatják a partnereiket, rossz társaságba keverednek, függővé válhatnak (alkohol, nikotin, de leginkább drogok...) persze ez nem törvényszerű.
Szóval a kérdésedre válaszolva, igen, lehet, vannak még kiegyensúlyozott fiúk, akik őszinték és nem tűnnek beképzeltnek, csak nincs túl sok belőlük. Mint ahogy olyan lányokból sincs sok, akik nem ribik (az ő kialakulásuknak is hasonló okai lehetnek amúgy, és ez a kifejezés nagyjából összefoglal minden olyan tulajdonságot, amit az előbbiekben soroltam, csak a fiúkra ugye nem szokás alkalmazni ezt a rövid és velős megnevezést :D pedig illene némelyikre...)

Szia!
Szerintem én is ilyen vagyok. Nem vagyok beképzelt, bár az önbizalmam sincs a helyzet magaslatán, de nem tudok nem kedves és jofej lenni masokkal, (meg akkor is ha utálnak xD)
Szeretek mindenkinek segiteni ahol tudok, bar ezzel neha az emberek agyára megyek 😂 Szoval szerintem léteznek. 16/F
Szia!
En 16 eves vagyok es nagyon nehezen de rátaláltam az ilyen fiúra azota is vele jarok szoval vannak ilyen fiuk csak nehez rajuk talalni keresni kell sok csalódás de a vegen megtalálja mindenki a neki valot
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!