Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki oda jár a sulimba és nem olyan rég ismertem meg. Nem igazán beszéltünk, inkább csak ráköszöntünk a másikra egészen addig, amíg nem voltunk közösen egy házibuliban. Ott mindketten elég sokat ittunk, és közösen helyreráztuk a barátnőm lelkivilágát. Aztán utána még történt egy csomó minden, de az a lényeg, hogy közösen mentünk el aludni. Igazából nem csináltunk semmit, csak hozzábújtam, meg fogtuk egymás kezét, meg egész éjszaka simogatta a hátam, a nyakam, a hajam, meg az arcom. Aztán azóta meg, ha összefutunk, mindig csak rám mosolyog, de véletlenül sem jönne oda beszélgetni. Elrontottam valamit? 16/L
2016. ápr. 2. 01:05
 1/2 anonim válasza:
Lehet hogy csak félénk,menj oda hozzá te beszélhetni aztán majd alakul.:-)
2016. ápr. 2. 08:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Az alkohol kihozta azt az embert, aki szeretne lenni, de nem önmaga.

Az igazi énje az a bátortalan, mosolygós srác.

Nem hiszem, hogy érdemes tőle bármit is akarnod.

Amúgy te is szépen tudsz viselkedni....szüleid jó hiszeműen elengednek egy házibuliba, ahol te részegre iszod magad és egy idegennel alszol....Ennyire könnyen ne add magad, ez megalázó.

Egy ilyen lányban nem tudnék semmi értéket felfedezni. A viselkedésed miatt. Arra jó vagy, hogy valaki be feküdjön melléd és megsimogasson, de a viselkedésed miatt kapcsolatot az életben nem kezdenék veled.

2016. ápr. 2. 11:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!