Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás amit elvárok?
Sziasztok. 17 éves Fiú vagyok, még nem volt barátnőm. Egy kicsit kezdem egyedül érezni magam az utóbbi időkben, de ÉN szerintem túl nagyok az elvárásaim :/. Tehát, akkor sorolnám is:
Szép hosszú hajú (haj-szem szín mindegy.);
Kedves,aranyos lány;
Legyen kicsit visszahúzódó, de ha kettesben vagyunk meg tudjon nyílni;
Legyen törékeny (Félre ne értsetek, nem a lelki világára gondolok, hanem a kisugárzására, mert szeretném ha mellettem biztonságban érezné magát.);
Legyen körülbelül velem egy idős, maximum -2 év;
Legyen olyan, akit ha megölelek, akkor minden rossz gondolatom elszáll, sőt, a világ megszűnik körülöttem és csakis őt helyezném előtérbe, mindig, amikor csak tehetem.;
És amikor találkozunk, akkor a szívem úgy dobogjon, hogy ki ugorjon a helyéről;
Ne legyen természetesen buta, legyenek önálló gondolatai, szeretem ha egy nőnek van saját véleménye valamiről, és nem csak helyesel arra amit én gondolok.
Tömören ennyi. Most miután elolvastam, amit írtam, túl sablonosnak tűnik ez az egész. De sajnos ez van, ilyen lányt nem hogy nem láttam még, de nem is hallottam róla. Mi a véleményetek? Túl sok az elvárásom mi?:/
Rengeteg ilyen lány van, csak járj nyitott szemmel!:)
17/L
Igen túlzás. Ha lesz majd egy-két kapcsolatod rájössz, hogy mi is az, ami igazán számít.
"Kedves, aranyos"
Semmitmondó jellemző.
"Legyen kicsit visszahúzódó...Legyen törékeny"
Lehet, hogy ez bejön neked, de épkézláb kapcsolatot nem emiatt fogsz tudni fenntartani.
Végtelen mennyiségű olyan lányt tudnék mutatni neked, akikből nem kérnél, pedig ugyan ezek a jellemzőik; és még több olyan lányt, akik ezektől kivehetően eltérnek, pedig igazán boldog lehetnél velük.
A külső belső tulajdonságok ok, szerintem a következő miatt nem tálalod:
"Legyen olyan, akit ha megölelek, akkor minden rossz gondolatom elszáll, sőt, a világ megszűnik körülöttem és csakis őt helyezném előtérbe, mindig, amikor csak tehetem.;
És amikor találkozunk, akkor a szívem úgy dobogjon, hogy ki ugorjon a helyéről; "
Mert ez kérlek a szerelemmel jön,a szerelem első látásra pedig igencsak ritka. Először találd meg,aki a többi tulajdonságában passzol,ez pedig,amit kiemeltem,majd kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!