Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek a barátnőtök 10/10-es?
Figyelt kérdés
Úgy tekintetek rá mint a legszebb lányra? Nektek ő a legszebb? Rá mondjátok hogy 10/10-es?2016. márc. 29. 22:29
11/11 anonim válasza:
Nagyképűség lenne ha azt mondanám hogy én megkaphatnám a világ legszebb nőit (szigorúan külső). Vagyis a barátnőm külsőre nem lehet 10/10es, mint ahogy én is messze vagyok a 10estől. Ugyanakkor mivel nem csak a külső számít, így összességében nekem mégis 10/10-es. Nem kéne a nála esetleg szebben kinéző(szebb a haja,bőre,szeme stb) mert én belé vagyok szerelmes. Nálam a szerelem az a belső és a külső összessége és ezt nála nem lehet überelni. Vagyis nincs is igényem más lány belső tulajdonságait megismerni, ha egyszer van egy tökéletes másik felem. 25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!