Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell kezdeményezni egy lánynál? (bővebben lent)
Hülyén hangozhat a kérdés, és furcsának tűnhet, de 16 évesen még soha nem kezdeményeztem senkinél. Sok lány tetszett és tetszik külsőre, de eddig egy olyat se ismertem, akivel úgy gondoltam volna, hogy hosszútávon is boldog lehetnék.
Nemrég ez megváltozott, megismertem egy csodálatos lányt, ő viszont csak kicsit ismer engem. Régebben olyan jeleket adott, ami alapján érdekelhetem őt, mostanában viszont úgy viselkedik, mintha nem érdekelném. Nem értem, miért változhatott (volna) a véleménye, hisz semmit nem tettem.
Elméletben még csak-csak tudom, hogy hogy kellene kezdeményezni (bár ebben sem vagyok biztos), gyakorlatban viszont fogalmam sincs. Nem tudom, mit mondjak, miről és hogy beszéljek, hogy ne tűnjek se félénknek, se beképzeltnek, se férfiatlannak, ne könyveljen el csak barátnak. Az is benne van, hogy külsőre nem tetszem neki, de ez ellen nem sokat tehetek.
Mit tanácsolnátok, mit tegyek? Mondom, még abszolút soha nem kezdeményeztem, úgyhogy semmiféle tapasztalatom ilyen téren nincs.
Egy lány véleménye:
Szerintem kezdj el beszélgetni vele majd adj finomabb jeleket arra hogy tetszik neked végül hívd el randira egyénfüggő hogy hogy reagál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!