Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi a maximum korkülömbség két ember között?
Figyelt kérdés
Én most leszek 15 és múltkor egy 17 éves sráccal nagyon jóba lettünk, ő nagyon próbálkozott de én féltem, hogy majd mindenki azt mondja, hogy idős hozzám mert még csak 14 vagyok (lány). Attól is féltem igazából, hogy ő nagyon nem az olyanokra hajt mint én mert szinte én alig sminkelem magam, és eddig olyan barátnői voltak akik túlsminkelt ribik, és egyszerűen csak féltem. Utána még beszélgettünk egy darabig, de aztán befejeződött az is. Most meg teljesen azt érzem, hogy elszúrtam mert nem engedtem kicsit közelebb magamhoz, de más részről meg az is lehet hogy jobb nekem így mert úgyis megtalálom majd valamikor az iazit. Ti mit gondoltok erről?2016. márc. 29. 12:28
1/2 anonim válasza:
A kor meg belefér es irj ra.. Egy próbát meger hidd el.
2/2 anonim válasza:
Hát, nem 3 év, az biztos. :)
Viszont nagyon éretlen vagy, ez látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!