Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ertem a lányokat. Lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ertem a lányokat. Lányok szoktatok ilyet csinalni?

Figyelt kérdés

Ha van egy fiu aki nektek nagyon tetszik szoktatok olyat csinalni hogy kerulitek es nem beszeltek vele mert azt hiszitek hogy tul jo hozzatok??

16F

2016. márc. 26. 18:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem is kell azt Pítör;)
2016. márc. 26. 18:39
 12/23 A kérdező kommentje:

Hehe tudom am h ki vagy 😉

Amugy tenyleg.. Mondjuk rajohettem volna de te bankrablasnal se mondják ki a masik nevet te meg itt kikotyogid 😁

2016. márc. 26. 18:41
 13/23 anonim ***** válasza:
Bocsi:D Upsz..töröltessem a kérdést?
2016. márc. 26. 18:42
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem kell 😃 de nincs magányos lélek aki akar beszélni amugy te is írhatsz ha akarsz 😊
2016. márc. 26. 18:47
 15/23 anonim ***** válasza:
Hmm..hát én igyekeztem a közelében lenni, de borzalmasan izgultam amikor beszélni is kellett. Amúgy azért nem próbálkoztam nála erőteljesebben, mert féltem elmondani hogyan érzek, főleg hogy nem láttam rá esélyt hogy egy ilyen srác egy magam fajtával leálljon..:S Aztán lehet hogy tévedtem..de még ma is gondolom így néha. 18l
2016. márc. 26. 18:49
 16/23 A kérdező kommentje:

De miert?? 😐 miert hiszitek ezt 😐

A lányok mind cukik es nem tudom elképzelni h ilyen rosszul érezhetik magukat 😐

2016. márc. 26. 18:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Aranyos ez az elképzelés, hogy minden lány cuki, de nem igaz...
2016. márc. 26. 18:57
 18/23 A kérdező kommentje:
Haat de én a normalis lányokra ertettem nem akik meg most is a pia es a drog hatására fekszenek a valahol 😁
2016. márc. 26. 19:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Tényleg, szombat van:DD
2016. márc. 26. 19:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát de érted, ha a kiszemelt fiú valójában nem is olyan tökéletes, a szerelem miatt annak látod majd, a lányok ilyen tini korban meg hajlamosak rondának látni magukat kívül biztosan, de néha belül is. Szóval ö az isten te meg egy pondró vagy:D Legalábbis ezt látod akkor.
2016. márc. 26. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!