Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek Létezik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Létezik?

Figyelt kérdés
Mert 14/f vagyok és van velem ugyan ennyi éves mint én lány és járunk de sokszor látom fb-n hogy az ilyen kapcsolatok nem sokáig szoktak tartani és hogy úgy szerintetek meddig tartana kb 4 éve járunk

2016. márc. 24. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Most mi a kérdés?:)
2016. márc. 24. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Na jó,ennek fuss neki újra,mert nem akarok gondolatolvasót játszani hogy ebből a kuszaságból hámozzam ki a kérdést
2016. márc. 24. 23:53
 3/4 A kérdező kommentje:
A barátnőmel boldog kapcsolatban vagyunk 4 éve és láttam fb-n hogy az ilyen tini kapcsolatok nem fognak sokáig létezni szerintetek?
2016. márc. 25. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan lányt, aki kb 18 éve boldog házasságban él és hozzád hasonló korban kezdett járni azzal a fiúval, aki végül elvette.

Tehát akad azért kivétel.

2016. márc. 25. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!