Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiu osztálytársam akibe több mint az osztàly fele lányok közül belé szerelmes de nekem nem jön be . Úgy döntöttem h csinálok egy ál facet és úgy ráírok és megtudom h miért mindenkinek ő kell. Ráírtam és kiderült h tényleg nagyon aranyos és kedves meg hát 23 cm es neki szóval eléggé jóba lettünk de ő nem tudja h velem ír . De sajnálom őt h ő nemtudja de azért nem is akarom megbántani meg utána nem tudnék a szemébe nézni . De az a gond h lb nek ő a szerelme. De nem vagyok biztos az érzéseimbe h teccik e vagy nem . Szivem szerint megmondanám neki de akkor mind2 et elveszíteném így nemtom h mit tegyek...
2016. márc. 24. 20:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Semmit. A problémák megoldódnak maguktól is.
2016. márc. 24. 20:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!