Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok jó senkinek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jó senkinek úgy ahogy vagyok. Mindenki változtatni akar rajtam. Miért van ez? Vagy mit tudok ellene csinálni?2016. márc. 22. 15:04
1/4 anonim válasza:
Semmit mond meg neki akkor keress mast aki rendelkezik azzal a tulajdonsaggal
2/4 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok.
Azt szokták mondani hogy aki változtatni akar valakin az magával nincs megelégedve.
Amúgy olyanokat kell keresni akik elfogadnak úgy ahogy vagy, ne foglalkozz senkivel főleg azokkal ne akik meg akarnak változtatni.
3/4 anonim válasza:
Sokáig én is azt hittem nekem kell változnom de van helyzet amikor ez nem igaz. Arra jöttem rá, hogy ha meg akarod találni a hozzád illő partnert akkor olyannak kell maradnod amilyen vagy, csak maradj nyitott mások felé és meg fogod találni az igazit, mert mindenkihez illik valaki.
4/4 anonim válasza:
Nekem is ezt mondják évek óta. Még a volt osztályfőnököm is. Viszont az a pár barátom, akinek fontos VOLTAM, tudják/tudták milyen vagyok.
Olyanok miatt, akik nem az igaz barátaid, sose változz meg. Az igaz barátoknak pedig tökéletes vagy úgy, ahogy vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!