Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tenétek?
Figyelt kérdés
Van wgy srác aki ma rám írt és szinte soha nem beszéltünk. Elkezdtünk beszélnibés az első kérdése az volt nem e akarok vele találkozni. Utána egy kis idő múlva azt mondta hogy megtisztelő hogy velem beszélhet. Szerintetek mi lehet a szándéka? Csak ismerkedni akar vagy ez több mint egy ismerkedés?
Ő 19/F én 15/L
2016. márc. 19. 21:12
2/6 A kérdező kommentje:
Értem köszi a segítséget
2016. márc. 19. 21:15
3/6 anonim válasza:
Sajnálom ha nem azt a választ vártad
4/6 donmogyoróscsirke válasza:
19 éves fejjel azzal nyit hogy találkozni akar? #1 sportoló megadta a választ
5/6 anonim válasza:
Sajnos én is ezt hiszem...inkább korodbelit keress:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2016. márc. 19. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!