Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt ázsiai lányok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt ázsiai lányok? Esetleg yaoistak?

Figyelt kérdés

Ha magadra ismertel akkor felszeretnem tenni a kerdest :3

Milyen fiuk tetszenek nektek?? Az ilyen lányoknak?? 😏

Korban minimum 15 talan 14.. Es max 23..

Remelem vannak nagyon erdekel 😊

17F

2016. márc. 19. 17:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%

Én isz asz vagyok.

Kicit occóért: megkapc, 5perc kétedzeröccá

Szok még occób: 30perc nyócedzerhájomcáz

Szokhoz jár kuta rízzsel, babmbucc rüggyel.

Thai comag? 30 perc 2db thai 13évesszel maláriával, kuta rizzsel, Cerence szütivel tidzezeröccá.

Hatócági ellenördzésnek minden occó félár indjen kutával.

2016. jún. 29. 16:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Ázsiai nem vagyok, de fujoshi igen.

Nekem a normális fiúk jönnek be, akik nem homofóbok, vagy elég nehéz élete lenne mellettem :'D 16/L

2016. jún. 29. 17:50
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
miafäszom az a yaoista?
2016. jún. 29. 18:56
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 az igazából fujoshi ha az illető lány, és fudanshi ha fiú. Az olyan emberekre használják akik szeretik a yaoit. A yaoi pedig általában nők által készített, főleg nőknek szóló..hogy is mondjam..homoerotikus tartalom :D
2016. jún. 29. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!