Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek nincsen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek nincsen Facebookja, értelmetlenségnek tartja a selfizést és az új fiú divatot?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is írjatok légyszi.

Köszi.

14/f

2016. márc. 17. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10#-es vagyok, 16/L--->ez lemaradt
2016. márc. 17. 17:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Van Facebookom, szoktam szelfizni de az új fiú divatot nem követem! Meg viszonylag normális vagyok! :D

14/f

2016. márc. 17. 18:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Facbookom a gimi miatt lett.

Egyébként meg a divat követésében semmi egyediséget nem látok, az egész koppintás, nincs benne semmi fantázia.

A selfiről meg csak annyit, hogy, nagyképű, beképzelt emberek műfaja.

Csak nekem tűnt fel, hogy a facebookon miniden lány és fiú egyforma?

Semmi extra. Lehet, hogy lájkolták a képed ötszázan, de az sosem jut eszedbe, hogy van 3000 ismerősöd...

Azt bírom még, amikor a facebooktucattinik felraknak magukról, egy csücsörítős, képszerkesztős selfit, és fölé írnak mindenféle lopott szívhez szóló idézeteket, hogy mennyire fáj...Ja, annyira, hogy közben magadba gyönyörködsz, és ott az önelégült mosoly az arcodon!

Szánalmas ez az egész!!

Röviden ennyi.

2016. márc. 17. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!