Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális magatartás ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális magatartás ez a barátomtól?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A barátommal fél éve vagyunk együtt, szeretjük egymást ő is többször mondta nekem, mikor az elején voltunk nagyon tepert h meghódítson engem ide oda mentünk, oda volt értem. most is mondja h szeret de érzem h ellaposodott az egész. közrejátszik a suli mindkettőnknek, meg ő dolgozik is. Jeleztem h néha jó lenne valami mást is csinálni a szex és tipikus filmnézésen kívül, mindig igérget h na majd elmegyünk moziba v ilyesmi, aztán sose lesz belőle semmi.. sőt én nemcsak fizetősre gondoltam egy szimpla séta is jó, csak h ne laposodjon el a dolog. azt se várom el h költsön rám sokszor felesbe fizetünk, és ezt jól tudja. Egyszerűen ellustult..és hiába mondom neki semmi változás. Pedig nem mindig kéne valami program de néha valami változatosság jó lenne. Mert tudom h szeret de elkényelmesedett és ő nagyon pasiból van. Emellett sokszor figyelmetlen, ha kérek tőle vmit amit "elvárnék" (nem nagy dolog) mindig jaj elfelejtette nézzem el neki, meg ha valami nem tetszik a viselkedésében akkor annyit mond h fogadjam el őt így. De a saját dolgait észben tartja és ha fordítva van ez h pl vmi eseményére amit ő szervez haverokkal nem megyek el már megy a hiszti h milyen illetlen ez tőlem.

Ráadásul az ő hibájából legutóbb volt szexbalesetünk , nem is érdekelte meg se próbált nyugtatni tökre leszart olyanokat mondott h hát most ő nem tud a helyzettel mit csinálni, én meg elmentem nődokihoz 72 órás tabiért biztos ami biztos (végül nem volt rá szükség) de megse kérdezte h mi volt az orvosnál..persze neki jó volt kielégült szex közbe de én meg ráaádsul sose mentem el, nem is tesz azért h elmenjek előátékot is mindig elhagyja kb azt érzem h szexben is azt akarja ami neki jó és nem tudom h ezt h kéne megbeszélni mert azért ez kicsit kínos téma

kérdem én ezek normális magatartások? Mert hiába szeretem sokszor elgondolkozom ez hosszútávon működhet e így mert néha úgy érzem önző, és h nem változik, és kevés h mondja h szeret..nehéz lenne nélküle nekem de fogalmam sincs h kéne beszélnem vele mert egy igazi makacs pasi

20L barátom 22F

2016. márc. 16. 08:54
 1/5 A kérdező kommentje:
ja igen a szexesnél megakptam h a nők nem az orgazmusra vannak berendezve
2016. márc. 16. 08:58
 2/5 A harmadik szem ***** válasza:
Valószínűleg merőben eltérnek az alapvető érdeklődési körötök, így sajnos nem érdeklődik irántad annyira, mint a kapcsolat elején, amikor még az érdeklődési körötök mind a kettőtöknek "egymás" volt javarészt. Elmúlt a szerelem, és az izgalom, eddig ez tartotta egyben a kapcsolatot, most már sajnos ez egyre rosszabb lesz. Nem szeretnék vészjóslónak tűnni, vagy megmondó embernek, de jó eséllyel vége lesz a kapcsolatnak az elkövetkezőkben, vagy ha más nem, érdemes neki véget vetni, mert csak rosszabb lesz.
2016. márc. 16. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem normális, de ő annak gondolja. Ismerem a típust, exem is ilyen volt. Tepert az elején, aztán már csak természetesnek vette hogy vagyok és átmegyek hozzá, ő meg a gépet nyomkodhatja... Akárhányszor szóvá tettem, hogy mehetnénk valahova, mindig azt mondta, hogy ő ebben béna, találjak ki valami progit én, de az én javaslataimmal minden baja volt, hogy szar meg drága (pedig tele volt pénzzel...)

Amikor besokalltam (nem csak emiatt) és szakítotzam, nem értette, hiszen szerinte minden tökéletes volt, semmi előzménye nem volt, és mekkora egy szemét vagyok, hogy baj volt nekem az, hogy nem talált ki minden napra valami érdekes programot. (Nem ez volt az elvárásom, de az, hogy 3 hónapig sehova nem mentünk, már zavart).

Nos, ijeszd meg szakítással, akkor észbekap. Ha nem, szakíts. Tudom tudom szereted, de nem illetek össze, nincs jövőtök, nem elégít ki. (Amúgy mi ez, hogy a nőknek nem jár az orgazmus??? Én ennél a mondatnál dobtam volna ki!)

Most félsz, hogy nem találsz jobbat, és azt hiszed, mivel mindenkinek vannak hibái ezért csak el kell fogadnod és kész. Hát nem! :) nekem is eljött a tökéletes, neked is elfog! ;) csak értsd meg, hogy nem ő az.

2016. márc. 16. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Erdek kapcsolat csak szexre kelesz neki es nem akar tobbet.

Szakits vele

2016. márc. 16. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Bármit meg mer veled tenni, mivel tudja, hogy nem fogsz semmit se tenni vele. Csak kihasznál. Nem szeret.

Legyél bátor, állj a talpadra és szakíts vele!

Sok sikert! :)

2016. márc. 16. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!