Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom kiszívni a nyakát?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy miért nem tudom kiszívni a barátnőm nyakát vagy bármelyik testrészét?
Nagyon szeretné és izgatja is és ő nekem olyan könnyedén ki tudja, viszont én akárhogy próbálkozom finoman vagy erősen sehogysem akar nyomot hagyni, ha mégis akkor pár pillanat múlva eltűnik a pirosság és nem marad ott semmi.
Tudtok segíteni mi lehet a baj ?
Lehet neki olyan erős a bőre?
2016. márc. 14. 22:53
1/6 anonim válasza:
mert nem elég nagyok a vámpírfogaid.
2/6 anonim válasza:
Ez a felnőtt párkapcsolatok kategória. Próbálkozz a tiniben.
3/6 VirágésBence válasza:
Valamit rosszul csinálsz, próbálkozz a saját kezeden és gyakorolj
4/6 ~OnLány~ válasza:
Inkább szexualitás kategória.
Finoman harapj és csak kicsit szívd,fokozatosan.A lényeg, hogy lassan,érzékien csináld és akkor a másiknak is lesz ideje,hogy beleményedjen az élménybe és hogy szóljon,ha esetleg fájna neki...
5/6 ~OnLány~ válasza:
Csak tényleg finoman,mert durva "folt" lesz másnak a helyén és az nem szép látvány.Nekem volt,hogy csak játékból kicsit megharapta a nyakamat,aztán 2-3 napig látszottak a foga nyomai.
6/6 anonim válasza:
ez már rég nem divat,inkább ciki :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!