Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemezéskor mennyire fontos hogy mosolyogjunk vagy ilyesmi? Csak mert én ha belehalok se tudnék rámosolyogni valakire aki tetszik és nem ismerem eléggé:D 17F
haha pedig egy csabos mosoly mindent elarul:)
15L
de vegulis nem olyan fontos a mosolygas.csak en szeretem ha az akivel szemezek rammosolyog es olyankor en is felbatorodok es visszamosolygok:) probald ki te is!
elso valaszolo voltam
Nekem zavaromban valamit muszáj csinálnom.
Volt egy srác, akinek már háromszor is elég világossá tettem, hogy nekem ő nem.Erre ő most megint kacsintgat. Ezt nem igazán tudom lereagálni... Nem akarom megbántani, ezért megpróbálom poénra venni.
Az mondjuk ijesztő, ha valaki fapofával bámul. Inkább tartanék tőle, hogy most vajon a gyilkosságomat tervezi-e :D
#3 válaszolónak
A személy aki nekem tetszik csak simán fapofával bámul még akkor se tud ijesztő lenni mert olyan cuki.^-^
(de szerintem ezzel mindenki így van)
#4-es vagyok
Ha sokat néztek egymásra egy nap olyan 10x vagy ilyesmi akkor nyugodtan rámosolyoghatsz egyszer.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!